-

Ohjeita uusille ja vanhoille festarikävijöille

1. Varustautuminen

RUOKA- JA LEIRIYTYMISTARVIKKEET

Otathan mukaan kaiken festivaalin aikana tarvitsemasi varustuksen kuten majoittumisvälineet, ruokaa sekä lämmintä puettavaa. Huom! Juhannussuven yöt ovat usein kylmiä, eikä pelkkä sisäisesti nautittu lämmike välttämättä riitä pitkän yön yli.

MAKSUVÄLINE

Kaikissa myyntipisteistä käy maksuvälineenä yleisimmät maksukortit. Suosittelemmin kortilla tai mobiililaitteella maksamista, koska se on myös nopeampaa.
Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Kauhajoen keskustassa 25 km päässä festivaalialueesta. 

SOHVAT

Älä tuo sohvaa mukanasi, ellet ole viemässä sitä pois! Festarialueemme ei ole kaatopaikka!
Tänä vuonna kuvaamme kaikki huonekalulliset leirit ja otamme leiripäällikön yhteystiedot ylös mahdollista jätteenkäsittelymaksua varten.

2. Saapuminen

ROCK-BUSSIT

Kauhajoen matkahuolloista ja Seinäjoen matkakeskukselta kulkee festivaalin aikana busseja Nummirockiin. Rockbussien aikataulut löytyvät tästä.

RANNEKE

Jokainen festivaalivieras tarvitsee alueella vapaaseen liikkumiseen festivaalirannekkeen. Lippusi voit vaihtaa rannekkeeseen festivaalialueen pääportilla. Festivaaliranneke oikeuttaa pääsyn myös telttailualueelle. Katkaistun tai kadotetun rannekkeen tilalle ei vaihdeta uutta ranneketta.

Nummirock on ikärajaton tapahtuma. Ainoastaaan anniskelualueille on 18 vuoden ikäraja. Suositusikäraja on 16 vuotta, jos nuori saapuu festareille yksin.

3. Leiriytyminen

Saapuessasi alueelle, huomioithan muutkin leiriytyjät.
Täytetään leirintäalue keskeltä päin, eikä alueiden reunoilta, niin että kaikki myöhemmin saapuvat mahtuvat autoineen ja telttoineen mukaan.

AJONEUVOT

Ajoneuvosi voit parkkeerata telttailualueelle vaikka telttasi viereen.
Myös päivälipun ostaneet voivat parkkeerata autonsa telttailualueelle. Vaihtoeihtoisesti voit jättää autosi parkkiin ennen tapahtuma-aluetta olevalle parkkialueelle. Sieltä sinun on helpompi poistua, kun teltat eivät ole tukkineet reittiäsi.
Auto-ongelmissa voit ottaa yhteyttä info-pisteeseen.

RAKENNELMAT

Nummirockin leireihin voit tuoda mukanasi suuriakin rakennelmia. Alueelle tuodun tavaran purkamisesta ja pois kuljettamisesta tapahtuman jälkeen vastaa festivaalivieras itse. Huolehdithan myös rakennelmiesi turvallisuudesta itsellesi sekä naapurileiriläisille. Järjestäjällä on oikeus puuttua liian isoihin/laajoihin leirirakennelmiin.

ASUNTOAUTOT JA -VAUNUT

Leirintäalueella voit myös tulla asuntovaunun kanssa tai asuntoautolla. Sähköpaikat (6A) ovat varattavissa täällä.
Kun olet lähettänyt kaavakkeen, saat paluuviestinä vahvistuksen siitä, että kuponkin on tullut perille. Varauksen vahvistaminen tapahtuu maksamalla sähköpaikka HETI. Maksutapavaihtoehtoja on useita, joten maksaminen pitäisi onnistua helposti.
Sähköä varatulta paikalta heruu keskiviikosta klo 18.00 sunnuntaihin klo 12.00 saakka.

Sähköpaikan varaajalla on vastuu seuraavista seikoista:
- Asuntoauton / -vaunun kylkeen kyhättävien etutelttojen pystyttäminen on ehdottomasti kielletty!
- Asuntovaunujen ja -autojen välinen etäisyys oltava vähintään 4m.
- Sähköpaikan varaajana sitoudun pitämään varaamani paikan ja sen ympäristön siistinä. Lisäksi siivottava oma tontti ennen poistumista festarialueelta.
- Muista varata mukaan vähintään 10 metrin jatkoroikka.

AGGREGAATIN KÄYTTÖ

Mikäli tuotte mukananne aggregaatin, on huomioitava että tapahtuma-alue sijaitsee pohjavesialueella. Tämä tarkoittaa sitä, että aggregaatin alle on sijoitettava asianmukainen suojakaukalo tai- allas, jolla varmistutaan siitä, että pohjaveden pilaantumisvaaraa ei aiheudu.
Myös aggregaatin tankkauksessa on oltava erityisen varovainen, ettei polttoainetta läiky maahan. Siksipä täyttösuppilon käyttö on erittäin suositeltavaa.
Nummirockin henkilökunnalla on tarvittaessa oikeus poistaa suojaamattomat aggregaatit käytöstä. Kaikkien aggregaattien suojaukset tullaan tarkistamaan.

4. Juhlan aikana toimiminen

KUVAAMINEN

Valo- ja videokuvaus on sallittua sekä leiri-, että festivaalialueella. Otathan huomioon myös henkilöiden toiveen jäädä kuvaamatta etkä myöskään julkaise loukkaavaa materiaalia. Näin toimimme mekin. Nummirock taltioi festivaalin ympäristössä tapahtuman ajan maasta ja ilmasta, valokuvin ja videoin. Materiaalia saatetaan käyttää tapahtuman tiedottamisessa, markkinoinnissa, promootiossa sekä sosiaalisissa medioissa. Esiintyjien ääni- ja videotallentaminen on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Järjestäjillä ja yhtyeiden jäsenillä on oikeus takavarikoida luvattomat tallenteet.

Anniskelualueet

Festivaalialueella voit nauttia virvokkeita kolmella anniskelualueella. Päälavan vieressä sijaitsee NummiKievari (A-oikeuksin), jonne pääsy vaatiin PREMIUM-lipun. , sekä rannassa on Inferno-lavan vieressä Fosters Beach (A-oikeuksin). Päälavaa vastapäätä on vielä on KaaosStage anniskeluoikeuksineen. Myös Relaamossa on pieni ja rauhallinen anniskelualue. Anniskelualueilla on 18 vuoden ikäraja, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

UIMINEN

Festivaalialue sijaitsee kauniilla paikalla Nummijärven rannalla. Uiminen on sallittua, mutta varo sukeltamista ja veteen hyppäämistä petollisten kivien varalta.

Mainostaminen & promoaminen

Kaikkien mainosten (julisteet, flyerit, tarrat yms.) levittäminen, liimaaminen, teippaaminen ja jakaminen on EHDOTTAMASTI kielletty koko juhla-alueella.

5. Esiintymislavat

Tänä vuonna Nummirockissa on ainakin 3 lavaa. Lavat on merkattu alueen karttaan. Yllätysesiintyjät yllättävissä paikoissa saattavat olla mahdollisia. ;)

Esiintymislavat ovat vartioituja ja ehdottomasti yleisöltä suljettuja. Mahdolliset häiriköt varautukoot rannekkeen poistamiseen.

Tupakkalaki määrää, että lavojen edessä tupakointi on ehdottomasti kielletty. Festivaalialueen karttaan on merkitty tupakkapaikat. Noudattamalla tupakkalakia takaat onnistuneen festivaalikokemuksen myös tupakoimattomille henkilöille.

6. Leirialue

Nummirockin leirialue on tarkoitettu ainoastaan festivaalivieraille. Leiriytyminen alueella koko tapahtuman ajan sisältyy neljän päivän lipun hintaan ja sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.

Yhden ja kahden päivän lipun ostaneilla on myös oikeus leiriytyä telttailualueellamme rannekkeen voimassaoloaikana (voimassaoloaikaa seuraavan päivän aamu 10:00 asti). Tapahtuman aikana suoritetaan tarkastuksia ja liputtomat henkilöt poistetaan välittömästi alueelta.

Torstain päivälipun myynti aloitetaan keskiviikon ohjelman päätyttyä. Torstain päivälippu oikuettaa yöpymisen torstain ja perjantain väliseksi yöksi. Alueelta on poistuttava perjantai aamuun kello 10.00 mennessä.

Perjantain päivälipun myynti aloitetaan torstain ohjelman päätyttyä. Perjantain päivälippu oikuettaa yöpymisen perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Alueelta on poistuttava lauantai aamuun kello 10.00 mennessä.
Lauantain päivälipun myynti aloitetaan perjantain ohjelman päätyttyä. Lauantain päivälippu oikuettaa yöpymisen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi.

Vaikka telttailualue on valvottu, pidäthän omaisuudestasi huolta epärehellisten vierailijoiden varalta. Nummirock ei vastaa varastetusta eikä kadotetusta omaisuudesta. Metsäpalovaroituksen aikaan avotulen teko on ehdottomasti kielletty!

7. Alueen palveluja

Nummirockin leirialue on tarkoitettu ainoastaan festivaalivieraille. Leiriytyminen alueella sisältyy neljän päivän lipun hintaan ja sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.

ROCKTOIMISTO

Rock-toimisto sijaitsee alueen sisäpuolella olevassa rakennuksessa.

Infopiste, tavaran säilytys ja löytötavarat

Festivaalivierasta palvelee pääportin vieressä sijaitsevat infopiste, tavaran säilytys sekä löytötavaratoimisto. Kysele kadonneiden tavaroittesi perään täällä, sekä tuo löytämäsi lompakot, puhelimet sekä avaimet. Juhannuksen jälkeen Nummirockin löytötavarat löytyvät helpommin Kauhajoen poliisilaitokselta.

Tavaransäilytyksen hinta on 5e/kantamus, joka käsittää koko viikonlopun. Kassilla käynnistä veloitamme 2e/ käynti.

Tavaransäilytyksessä onnistuu turvallisesti myös mobiililaitteiden lataus turvallisesti. Tuothan mukanasi laturin laitteellesi. Latauksen hinta on 4€ per laite.

NUMMIKIEVARI

Tänä vuonna Nummirockissa on jälleen tarjolla mahdollisuus myös pieneen itsensä hemmotteluun NummiKievarin myötä! Rajatulla VIP-alueella pääsee nauttimaan suoran lavanäkyvyyden lisäksi bänditapaamisista ja omista WC-palveluista. NummiKievari on tarkoitettu täysi-ikäisille asiakkaillemme ja on avoinna torstaista lauantaihin.

Tutustu tarkemmin NummiKievarin ruokatarjontaan.

Kahden ja neljän päivän Premium -liput sisältävät sisäänpääsyn NummiKievariin (K18), jossa anniskelupalvelut, mahdollisuus VIP -ruokailuun, omat wc -palvelut ja mahdollisuus myös tavata bändejä. Meet&greet -aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

RELAAMO

Festarivieraiden viihtyvyyden parantamiseksi festivaalialueelle pystytetään jälleen Relaamo, jossa festarin aikana on mahdollisuus ladata sekä kehoa, mieltä että mobiililaitettasi. Relaamossa kännykän lataaminen onnistuu veloituksetta omalla laturillasi.
Relaamossa voit nauttia myöhäisen aamiaisen, maittavaa kotiruokaa lounaaksi tai päivälliseksi ja pientä suolaista ja makeaa syötävää vaikka kahvin kera. Relaamon valikoimasta löytyy myös kasvisruokavaihtoehto.
Relaamossa on myös viihtyisä anniskelualue.
Tämä mesta pelastaa sinut monesta hädästä!

NUMMI-MARKET

Kyläkauppatoiveenne on kuultu! Nyt Relaamossa palvelee kattavampi elintarvikekioski, johon pääset itse tekemään ostokset, samalla kun laitteesi latautuu ja kaverit kipottelee Relaamon anniskelussa. Kioskilta löydät peruselintarvikkeita ja hygieniatuotteita - grillattavaa, naposteltavaa, välipalaa, hedelmiä ja herkkuja! Tämä näppärä kioski palvelee sinua Relaamon aukioloaikoina!

SAUNA

Festarialueen rannalla sijaitsee useita saunoja. Juoksusaunaan voit ostaa lipukkeen infosta. Juoksusaunaan voit mennä aina kun saan sekaan sopii.
Rannalla on myös erillinen sauna, josta voit varata saunavuoron teidän koko jengille. Varaussaunan kyljessä on anniskelualue, jossa voit kätevästi käydy nauttimassa raikkaat virvokkeet saunomisen lomassa.

Lisätietoja VIP- ja juoksusaunoista löytyy Nummirockin saunasivuilta.

 

8. Aukioloajat

Festivaalialueen portit ovat auki seuraavasti:

Aikataulut julkaistaan keväämpänä.

Keskiviikko 19.6. 20.00 – 03.00
Torstai 20.6. 11.00 - 03.30
Perjantai 21.6. 11.00 - 03.30
Lauantai 22.6. 11.00 - 03.30

INFO -PISTE

Keskiviikko 19.6. 15.00 – 01.00
Torstai 20.6. 10.00 - 01.00
Perjantai 21.6. 10.00 - 01.00
Lauantai 22.6. 10.00 - 01.00
Sunnuntai 23.6. 10.00 - 15.00

TAVARANSÄILYTYS

Keskiviikko 19.6. 18.00 – 01.00 (Infon kautta)
Torstai 20.6. 11.00 - 02.30
Perjantai 21.6. 11.00 - 02.30
Lauantai 22.6. 11.00 - 02.30
Sunnuntai 23.6. 09.30 - 15.00

LIPUNMYYNTI / RANNEKKEIDEN VAIHTO

Tiistai 18.6. 18.00 - 21.00
Keskiviikko 19.6. 17.00 - 02.00
Torstai 20.6. 11.00 - 02.00
Perjantai 21.6. 11.00 - 01.00
Lauantai 22.6. 11.00 - 01.00

KAAOSKLUBI (A-OIKEUDET, K-18)

Keskiviikko 19.6. 20.00 - 02.00
Torstai 20.6. 12.00 - 03.30
Perjantai 21.6. 11.00 - 03.30
Lauantai 22.6. 11.00 - 03.30

ORIGINAL BEACH (A-OIKEUDET, K-18)

Keskiviikko 19.6. 20.00 - 03.00
Torstai 20.6. 11.00 - 03.00
Perjantai 21.6. 11.00 - 03.00
Lauantai 22.6. 11.00 - 24.00

NUMMIROCK-SHOP

Keskiviikko 19.6. 18.00 - 01.00
Torstai 20.6. 12.00 - 01.00
Perjantai 21.6. 12.00 - 01.00
Lauantai 22.6. 12.00 - 01.00

RELAAMO & NUMMI-MARKET

Keskiviikko 19.6. 18.00 – 01:30
Torstai 20.6. 11.00 – 01:00 (Aamiainen 11-13 ja lämmin kotiruoka 14-19)
Perjantai 21.6. 11.00 – 01:30 (Aamiainen 11-13 ja lämmin kotiruoka 14-19)
Lauantai 22.6. 11.00 – 01:00 (Aamiainen 11-13 ja lämmin kotiruoka 14-19)
Sunnuntai 23.6. 10.00 – 12.00 (aamiainen talkooväen ruokalassa)

NUMMIKIEVARI -LOUNGE (A-OIKEUDET, K-18)

Keskiviikko 19.6. suljettu (closed)
Torstai 20.6. 14.00 - 02.00
Perjantai 21.6. 13.00 - 02.00
Lauantai 22.6. 13.00 - 02.00

9. Ostokset

Myyntikojut

Festivaali- ja leirialueella sijaitsee useita ruoka-, juoma- ja tuotemyyntikojuja. Nummirock-Shop sijaitsee festivaalialueen ulosmenoporttien läheisyydessä, josta voit ostaa bändipaidat, sekä uuden Nummirock 2024 T-paidan, hupparin, tai Nummirock-tukisukat. Luonnollisesti myynnissä on myös muut Nummirock -tuotteet.

Nummijärven Lähikauppa EI ole avoinna!
Mutta Relaamosta löytyy uusi mainio Nummirok Market elintarvikkeita ja muuta tarpeellista peruskäyttötavaraa.

10. Työntekijät

Työntekijäksi saapuminen

Työntekijöille on varattu oma parkkialue n. 200m päässä varsinaisesta festivaalialueesta.
Saapuessaan alueelle, työntekijät noutavat rannekkeensa henkilöllisyystodistusta vastaan tapahtuman Info pisteestä. Varaathan aikaa myös jonotteluun! Työntekijöiden tulee ilmoittautua työpisteen vastaavalle hyvissä ajoin (n. 15-30 min ennen työvuoron alkua), jolloin työpisteen vastaava antaa ohjeet ja perehdyttää työntekijän työhönsä.

Työntekijöiden ruokailu

Työntekijöille tarjotaan pääsylipun lisäksi 1kpl lämmin ruoka sekä kahvi. Työntekijät voivat ruokailla festivaalialueen sisäpuolella suuressa rakennuksessa sijaitsevassa työntekijöiden ruokalassa ruoka- ja kahvilippua vastaan. Luvassa on kunnon kotiruokaa, kasvissyöjät huomioiden.

11. Turvallisuus

Ensiapu

Telttailualueen läheisyydessä toimii ensiapuasema ja ensiapupartiot päivystävät 24h vuorokaudessa, jotta jokainen apua tarvitseva saa varmasti apua.
Huolehdithan lähimmäisistäsi ja ilmoitathan apua tarvitsevista henkilöistä heti tapahtuman henkilökunnalle. Muistathan, että heitteillejättö on rikos!

Ensiavussa päivystää myös häirintätukihenkilö. Häirintätukihenkilön tavoitat wa-viestillä numerosta +358 41  706 4189, sekä sähköpostilla osoitteesta nummirock.hairinta@gmail.com

Alueella kielletyt esineet

Pullojen, lasiesineiden, päihdyttävien aineiden ja teräaseiden tuominen festivaalialueelle on ehdottomasti kielletty! Turvallisuuden lisäämiseksi toivomme teidän tuovan leirintäalueelle vain tölkkejä ja muovipulloja. Eli välttäkäähän lasipulloja.

Alueella toimiminen

Lavanedustojen turvallisuuden lisäämiseksi kiellämme ns. crowd surfingin. Häiriköt poistetaan alueelta rannekkeen katkaisemisen uhalla.

Lennokkien lennättäminen

Erilaisten kauko-ohjattavien kuvauslennokkien lennättäminen festari- ja telttailualueella on ehdottomasti kielletty.
Nummirock pitää oikeuden omien kuvauslennokkien lennättämiseen.

 

12. Poistuminen festivaalilta

Leirin purkaminen

Leiriytyjä on itse vastuussa tuomiensa leirirakennelmien purkamisesta ja pois kuljettamisesta.

Jätehuolto

Nummirock pyrkii omalta osaltaan pitämään luonnon siistinä ja onkin nyt päättänyt kierrättää mahdollisimman paljon tapahtuman aikana syntyvästä jätekuormasta. Jokaiselle telttailijalle on sisäänajoportin yhteydessä jaettu 2 jätesäkkiä (toinen kirkas ja toinen musta). Kirkkaaseen säkkiin on tarkoitus lajitella kaikki poltettava jäte (ruuantähteet, muovi, paperi, kääreet, jne) ja musta säkki on tarkoitettu metallijätteitä varten. Lisäksi alueella on jätteiden keräyspiste, jossa on kierrätysastiat myös puhtaalle pahville ja lasille. Käsiohjelmasta voi lukea jätteiden lajittelun periaatteet tarkemmin tai epäselvissä asioissa kysyä neuvoa Info pisteeltä. Autathan siistijöitä toimittamalla roskasi keräyspisteeseen. Telttailualueella partioivilta järjestyksenvalvojilta voit pyytää jätesäkkejä lisää roskiesi keräämistä varten. Toimitathan myös lasiastiat keräyspisteeseen ja pantilliset pullot ja tölkit pullojen kerääjille. Jätäthän leirisi siistiksi kotiin lähtiessäsi. Luonto kiittää. Lue lisää kierrätyksestä festivaalin aikana.

13. Hotelli

Lähimmät hotellit sijaitsee Kauhajoen keskustassa. Festaribussilla pääset kätevästi hotelleilta festarialueelle ohjelman alun aikoihin sekä takaisin hotellille ohjemän päätyttyä.
Kauhajoen keskustasta löytyy Kauhajoen Krouvi, jonka vieressä sijaitsee matkahuolto, jonka pihasta festaribussit lähtevät.
Festaribussit eivät aja Seinäjoelle yöllä ohjelman päätyttyä.

14. Ystävänkortti toiminta

Nummirock on mukana Ystävänkortti toiminnassa. Ystävänkortilla pääsee ystävä/tukihenkilö ilmaiseksi sisään.

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-