-

Festivaalialueen Palvelut

Ruokaa ja juomaa

Festarialueella on useita ruoka ja juomapisteitä. Tarjonta on jälleen pyritty kasaamaan mahdollisimman monipuoliseksi ja herkulliseksi.

Tapahtuma-alueella olevat myyntipisteet, myös anniskelu, ovat auki ainoastaan, kun portit ovat auki.
Pienpanimoteltta sijaitseen rannan anniskellualueella. Tänä vuonna mukana ovat Bock's Corrner Brewery, Häjy Distillin Company, Keppo, Mallaskoski ja Panimoyhtiö Hiisi. Katso lisätietoja pienpanimoista alta.

Leirinnän puolella on myös useita ruokamyyntipisteitä, jotka ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

1. Ruokapalvelut

Almost Vege

Me olemme Almost Vege! Intohimoisesti mausteiseen kasvisruokaan suhtautuva kaksikko, suoraan Suomen Savosta. Sydämemme ja makunystyrämme läikehtivät autenttisille, simppeleille raaka-aineille, joista rakennamme mitä herkullisimpia festariruokia.
Vaikka olemmekin vegejä - ymmärrämme myös lihansyöjistä polveutuneita serkkujamme ja saatamme silloin tällöin valmistaa annoksen, jos toisenkin heidät mielessä pitäen.

Tämän hetken tuotevalikoimamme koostuu rapeista Paratha-leivistä aasialaisella vivahteella eri täytevaihtoehdoin, lumoavan herkullisista chili-hunajaranuista, eli “Sticky Fries”, joko sellaisenaan pikkunälkään tai loaded fries tyyliin proteiinin kera, sekä itse tekemästämme raikkaan sitruunaisesta lemonadesta!

Bad Santa

Tule kokemaan Santa’s Ice Creamin makuelämykset Nummirokissa! Tarjolla on suosittuja alkoholijäätelöitä ja pirtelöitä, jotka tuovat juhannukseen ripauksen luksusta ja iloa.

Santa’s Ice Cream on vuonna 2018 Turussa perustettu kotimainen yritys, joka valmistaa aitoja ja herkullisia jäätelötuotteita. Sitoutumisemme laatuun ja ainutlaatuisiin makuelämyksiin on vahva, ja käytämme valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita. Jokainen jäätelöannos heijastaa intohimoamme tarjota parasta jäätelökokemusta.

Astukaamme yhdessä Santa’s Ice Creamin herkkujen maailmaan ja tehkäämme juhannuksesta ikimuistoinen! Nähdään jäätelöpisteellämme Original Beach -anniskelualueella!

Grill Room

Grill Room on vuonna 2022 avattu, suurta mainetta Suomen burgerpiireissä kahminut, smashburgereihin erikoistunut grilli Hankasalmelta.
Toisena vuotenaan 2023 Grill Room osallistui Helsingissä järjestettävään Burger lovers -festivaaliin, jossa oli heidän lisäksi alan konkareita, ja sijoittui tapahtumaan liittyvässä Suomen paras burgeriravintola -äänestyksessä sijalle kaksi. 2024 Grill Room valittiin samassa äänestyksessä Suomen parhaaksi burgeriravintolaksi. Eli tarjolla on laadukkaita burgereita!

Haapasalon Hatsapuri

Haapasalon Villen hatsaprit ovat georgialaista katuruokaa.
Valmistamme ainutlaatuista ja maukasta festariruokaa, tarjolla mm. hatsapureja sekä lavash-rullia, joista löytyy eri versiot ruuista:liha, kasvis, vegaani,gluteeniton!

Northern Lights BBQ

Northern Lights BBQ tarjoaa unohtumattomia ruokaelämyksiä.
Kaikki valmistamamme ruoka on tehty Suomen suurimmalla BBQ-kärryllä, jonka pituus on 7,3 metriä sekä sen ritiläpinta-ala on 12,5 neliömetriä.

Ruisherkku

Ruisherkku on valkosipulinmakuinen herkullinen makupala. Ruisherkku valmistetaan aina paikan päällä ja saat aina annoksesi tuoreena suoraan pannulta. Mikäli et jaksa nauttia koko ämpäriä samalta istumalta, ei Ruisherkku suinkaan happane vanhetessaan, vaan seuraavana päivänä tarjolla on entistä rapsakampia snackseja!

Tuhmat Vohvelit

Tuhmat vohvelit tarjoavat aikuiseen tyyliin tehdyn vohvelin. Vohveliin voi valita useasta eri suklaasta päällisen, ja lisukkeeksi strösseleitä, mansikkaa sekä jätskiä. Kokonaisuus on erittäin herkullisen makuinen. Tästä kaikille mahtavan hauska festarimuisto ja kokemus.

Underground Catering

Rannan puolelta leirinnästä löytyy festarialueen ainoat pizzat!
UG Cateringilta löytyvät myös hodarit, makkaraperunat ja muut perinteisemmät festariherkut ja salaatit.
Lisäksi heiltä löytyy myös kevyempää vaihtoehtoa aamupalaksi. Tämä ruokamyyntipiste aukeaa poikkeuksesllisesti jo tiistaina iltapäivällä.

UG Cateringin herkkuja voi nauttia myös festarialueen sisäpuolelle, sekä NummiKievarissa, jonne pääsyyn vaaditaan premium-lippu.

Vary Bun

Vary bun tarjoilee maukasta aasialaista ruokaa. Ruokalistalta löytyy mm. kasvs kevätrullia, kanaa kungpo-riisillä, paistettua nuudelia kanalla chili-valkosipuli kastikkeella, sekä soijapaloja ja herkkusieniä curry kookosmaidolla ja riisillä.

..sekä makiaa ja pikkusuolaasta

Lisäksi alueelta löytyy jäätelöä, lakua, peruna- ja vihanneslastuja, kaffia ja tietysti myös Relaamon palvelut aamupaloineen ja kotiruokineen.

 

2. Anniskelupalvelut

Bock's Corner Brewery

Bock’s Corner Brewery alkoi toimintaansa Vaasassa vuonna 2015, jatkaen vaasalaista panimoperinnettä samalla paikalla, missä alkuperäinen Panimo Bock toimi aikoinaan 1890-1987. Saksalaisen panimomestarin ansiosta tuotamme useita erilaisia saksalaisia oluttyylejä, mukaan lukien useasti palkitut Dunkel ja Doppelbock -oluet. Näiden tummien lisäksi valikoimastamme löytyy myös vaaleita lageroluita, saksalaistyylistä vehnäolutta ja myös Katajavehnäpukki, joka onkin panimomestarimme kunnianosoitus perinteiselle Sahdille. Oluiden lisäksi valmistamme myös siidereitä ja uutuutena kesälle 2024 myös Bock’s Long Drink -lonkeroa. Kippis ja Nummirockin pienpanimoteltassa tavataan!

[In English]

Bock’s Corner Brewery commenced brewing in Vaasa in 2015, continuing the brewery traditions of Bock Brewery which used to be located on the same spot from 1890-1987. Our German Brewmaster gives our beers German excellence which also have led to winning prices, for instance with our Dunkel and Doppelbock. Apart from these dark beauties, we also have pale lager beers, German style wheat beer, but also some more special ones, like our Juniper Weizenbock, which is our brewmasters ode to the traditional Finnish Sahti. Apart from beers, we also have some ciders and as our most recent product Bock’s Long Drink, which is a refreshing summer beverage. Cheers, and see you at the microbrewery tent in Nummirock!

Häjy Distilling Company

Kauhavalaasta giniä, eikä suotta! Kansainvälisiä palkintojakin jo kahminut lähituottaja saapuu Nummijärvelle toista kertaa.

Kannattaa testata Nummirock-drinksu: Hyjyn auronkoonen.

Keppo

Keppo on luomu olutpanimo perustettu 2016 vanhan kartanon tiloihin jepualla pohjanmaalla. Tyylipuhtaita, tasapainoisia & maukkaita oluita joka sopii niin saunaan kuin salonkiin. Nummirockissa on mukana laaja valikoima oluita lagerista tummaan stouttiin, tulethan maistelee!

Mallaskoski

Mallaskoskella panimoperinne juontaa juurensa vuoteen 1921, jokainen olutpisara on valmistettu periksiantamattomalla asenteella. Tuotteissa korostuvat kunnioitus ja sitoutuminen puhtaisiin raaka-aineisiin, aitoihin makuihin, laatuun ja kotimaisen panimoperinteen jatkamiseen.

Mallaskosken Panimoravintola on jo 25 vuotta toiminut Seinäjoen oma pienpanimoravintola kävelymatkan etäisyydellä keskustassa keskellä luonnon rauhaa.

Panimoyhtiö Hiisi

Pohjoiseen tästä maailmasta. Missä huru on vahva, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät hurulla, luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa. Emme koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella, vaan teemme olutta sen kaikissa muodoissa - koko komeassa, maukkaassa kirjossaan. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.

Tule osastollemme pienpanimoalueella testaamaan Nummirockin spesiaaliolutta hanasta! Meiltä myös alkoholitonta juotavaa sekä tuoretta radleria.

[In English]

North from this world. Where huru is strong, there’s our home. An alternative to all this.

It’s a world from which the ideas flow. It intoxicates us with huru, (mad) creativity, a sense of community and a desire to interpret Finnish mythology into beers with character. It makes us want to challenge ourselves and you, the beer drinker. 

We don’t consider ourselves above any style of beer. We’ll rather brew beer in every way imaginable, in all its tasty glory. Beer, the result of our labor, is our passion. And it comes from Jyväskylä, Finland.

Come visit our booth at the craft beer area and try our NUMMIROCK special beer on tap! We also serve alcohol free drinks and fresh radler. 

Pirula

Pirula on Ylistarolainen viinitila, joka on vuosien saatossa muuttunut monipuoliseksi juomien valmistajaksi. Nykyään meiltä saa myös erilaisia tislattuja viinoja sekä limonadeja. Tuotteet tehdään kotimaisista raaka-aineista ja pyrimme hankkimaan niitä lähialueilta. Pirulaan on helppo löytää ja tehdas sijaitsee 25 kilometriä Seinäjoelta Vaasaan päin.

Meidän osastolta saat palkittuja viinejä sekä siidereitä. Näiden lisäksi tuomme mukanamme myös erilaisia tynnyrikypsytettyjä viinoja, joita ei muualta saa.

Elämä on synkkää ja niin on meidän juomatkin.

[In English]

Pirula is a winery in Ylistaro, which over the years has become a versatile beverage producer. Nowadays we also offer a variety of distilled wines and lemonades. The products are made from domestic raw materials and we try to source them from local areas. Pirula is easy to find and the factory is located 25 km from Seinäjoki towards Vaasa.

Our stand sells award-winning wines and ciders. In addition to these, we also carry a variety of barrel-aged wines that are not available elsewhere.

Life is dark and so are our drinks.

 
8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-