-

Tule talkoisiin!

Hae talkoolaiseksi

Nummirock Metal Festivaalin järjestää Nummijärven Maatalousjärjestö ry, joka on yleishyödyllinen yhteisö. Tapahtuman järjestelyissä erittäin tärkeässä roolissa ovat vapaaehtoiset ja tarvitsemme ison joukon tehokkaita ja aktiivisia talkoolaisia auttamaan festivaalin läpiviemisessä. Järjestyksenvalvojien lisäksi tarvitsemme auttavia käsiä anniskeluun, infoon, henkilökunnan ruokalaan, lipunmyyntiin, rakennus- ja purkutöihin, siivoustyöhön ja monenlaisiin muihin tehtäviin.

- Olet joustava ja luot ympärillesi mukavaa ilmapiiriä
- Et tarvitse mitään erityisosaamista, mutta joihinkin tehtäviin (esim. autopartioon saatetaan vaatia ajokortti)
- Olet sitoutunut hoitamaan sinulle annetut tehtävät vähintään yhtenä päivänä noin 8-10 tunnin ajan (voit ilmoittaa kiinnostuksesi tiettyyn tehtävään ilmoittautuessasi talkoolaiseksi)
- Talkoolaisena pääset olemaan osa hauskaa ja innostunutta talkooporukkaa
- Tarjoamme sinulle ruokaa ja kahvia.
- Talkoolaisena saat henkilökohtaisen talkoorannekkeen, joka toimii tunnisteena ja kulkulupana tapahtuman aikana
- Talkoolaisille ei makseta palkkaa tai muuta rahallista korvausta.
- Mikäli olet ilmoittautunut talkoolaiseksi, mutta joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä meille välittömästi

Seurat ja järjestöt

Jos seurasi tai järjestösi on kiinnostunut työskentelemään festareillamme, ota yhteyttä sähköpostilla. Tarjolla on taas runsaasti työvuoroja lähes koko juhannusviikon ajalle (ke-su).

Yhteydenotot info (ä t) nummirock.fi tai 0400-566 784 / Hannu Viertola

Lisätietoja

Lisätietoja annamme mielellämme. Soita vaikka suoraan Nummirockin infonumeroon: +358 50 375 9010 tai heitä sähköpostia osoitteeseen: info (ä t) nummirock.fi.

Koe sinäkin Nummirock talkootyöläisen silmin ja ole mukana luomassa onnistunutta tapahtumaa!

Talkoohakulomake vuodelle 2024 on nyt avattu, ilmoittaudu mukaan mukavaan porukkaan!.

 

Tule päälliköksi!

OLETKO AINA HALUNNUT PÄÄSTÄ MUKAAN NUMMIROCK - TIIMIIN? HETKESI ON KOITTANUT!

Tarjoamme mahdollisuutta päästä mukaan vastuulliseen, mielenkiintoiseen ja mukavaan Nummirockin vastuuhenkilöiden tiimiin. Meidän kanssa pääset ideoimaan ja kehittämään Nummirockin toimintaa.
Etsimme joukkoomme uusia innokkaita ja vastuullisia henkilöitä, jotka ovat valmiita ottamaan juhannukseksi erilaisen haasteen vastaan. Olet mukana suunnittelemassa ja ideoimassa vastuualueesi toimintaa.
Työtehtävä vaatii etukäteissuunnittelua itsenäisesti sekä Nummirockin moniammatillisen tiimin kanssa. Työskentely jatkuu juhannuksen ajan ja jälkeen.

Tehtäväkuvaukset

Infon vastuuhenkilö tykkää asiakaspalvelutyöstä, on vastuullinen sekä osaa organisoida ja priorisoida paineen alla. Sinun pitää tietää ja tuntea Nummirockin toimintaa sekä aluetta. Tehtävään vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Tehtävänäsi on toimia infossa olevien talkoolaisten vastuuhenkilönä ja pitää huoli siitä, että kaikki asiat sujuvat jouhevasti. Tehtävä on moniulotteista, vaatii itsenäistä päätöksen tekoa sekä kykyä selvittää vastauksia monenlaisiin ongelmiin. Infon vastuuhenkilönä löydät kaikkien festareilla olevien ongelmiin ja kysymyksiin vastaukset sekä ratkaisut.

Meet&Greet vastuuhenkilö ideoi ja suunnittelee etukäteen alueen sekä meet&greet toteutuksen. Vastuuhenkilö järjestää ja valvoo bändien meet&greet tapahtumat. Pidät huolen siitä, että bändit tulevat sovittuna aikana paikalle sekä vastaat toiminnan sujuvuudesta. Teet yhteistyötä bändien promoottorien sekä backstagen vastuuhenkilön kanssa ennen juhannusta ja juhannuksen aikana. Tehtävään vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Meet&greet pyörii torstaista-lauantaihin.

Mökkikylän ja asuntovaunupaikkojen vastuuhenkilönä Ennen juhannusta olet tiimin mukana suunnittelemassa mökkikylän toimintaa. Juhannuksen aikana sinulla on alueella oma toimipiste, jossa olet paikalla koko festarin ajan erikseen sovittuna aikana. Tehtävänäsi on ottaa kaikki mökkikylän sekä asuntovaunupaikkojen majoittujat vastaan ja katsottava heidän kanssaan toimintakuntoon. Ongelmien tullessa olet paikalla ratkaisemassa niitä. Olet osana isompaa tiimiä ja teet yhteistyötä monen festari toimijan kanssa.

Nummikievarin vastuuhenkilö on ravintola-alan ammattilainen ja sinulla on kokemusta anniskelu- sekä ravintolatyöstä. Sinulla on anniskelu/hygieniapassi. Suunnittelet ja ideoit Nummikievarin alueen sekä toiminnan ja ruokapalvelun. Teet yhteistyötä backstagen ja ruokapalvelun vastuuhenkilöiden kanssa. Juhannuksena olet vastuussa Nummikievarin toiminnasta sekä talkootyöntekijöistä. Hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Relaamon vastuuhenkilö tykkää anniskelu ja kioski työstä. Työkokemus sekä kassa osaaminen lasketaan eduksi. Omaat hyvät asiakaspalvelu- sekä organisointitaidot ja sinulta löytyy anniskelu- sekä hygieniapassi. Ravintola-alan koulutus on plussaa. Olet halukas kehittämään ja suunnittelemaan relaamon toimintaa ennen juhannusta. Juhannuksen ajan toimit relaamossa vastuuhenkilönä ja vastaat talkootyöntekijöistäsi.

Ruokapalvelun vastuuhenkilö sinulla on kokemusta keittiö työstä ja sinulla on hygieniapassi. Vastuullasi on työntekijäruokalan, relaamon, backstagen ja Nummikievarin ruokapisteet. Suunnitelet muiden ruokapalvelujen vastaavien kanssa heidän sekä omasi ateriapalvelun, toteutuksen. Vastuullasi on palvelun toiminta sekä keittiössä toimivat talkootyöntekijät.

Saunamajurina suunnittelet ja ideoit sauna-alueen toiminnan. Juhannuksen ajan vastaat sauna-alueen ylläpidosta, siisteydestä sekä siitä, että saunojilla toiminta on sujuvaa ja mukavaa. Tehtävänäsi on pitää saunat lämpimänä. Saunat ovat toiminnassa torstai-lauantai aamupäivästä keskiyöhön.

Toimipisteet, jotka etsivät uusia vastuuhenkilöitä:

  • Infon vastuuhenkilö
  • Meet&Greet vastuuhenkilö
  • Mökkikylän & Asuntovaunupaikkojen vastuuhenkilö
  • Nummikievarin vastuuhenkilö
  • Relaamon vastuuhenkilö
  • Ruokapalvelun vastuuhenkilö
  • Saunamajuri

 

Lisätietoja

Kiinnostuitko jostain yllä olevasta tehtävästä, HYVÄ! Olethan täysi-ikäinen? Laita meille alla olevasta linkistä hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitsemme hakemuksista tehtävään sopivimmat ja pidämme juttutuokion heille, näiden perusteella teemme päätöksen valinnasta.
Työ on talkootyötä. Rahallista palkkiota emme maksa.

Lisätiedot sähköpostitse heli@nummirock.fi.

 

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-