-

Jätehuolto

Yhteinen vastuu

Nummirock pyrkii omalta osaltaan pitämään luonnon siistinä ja on päättänyt nyt kierrättää mahdollisimman paljon tapahtuman aikana syntyvästä jätekuormasta. Nummirock haastaa nyt jokaisen festivaalivieraan kierrättämään omat festivaalin aikaiset jätteensä ja olemaan mukana tässä tärkeässä asiassa!

KIERRÄTETTÄVÄT JÄTTEET:

 

1. Poltettava jäte
2. Metalli
3. Lasi
4. Puhdas pahvi
Jokaiselle telttailualueella yöpyvälle leirille jaetaan sisääntulon yhteydessä 1 kirkas ja 1 musta jätesäkki. Jätesäkkejä voi hakea lisää tapahtuman Infopisteeltä.

 

Karttaan on merkitty jätteiden keräyspiste , jonne voit viedä tapahtuman aikana täyttyneet säkkisi tai puhtaan pahvin ja lasijätteen. Mikäli jätesäkit tulevat täyteen, voit käydä pyytämässä uuden jätesäkin sisääntuloportin järjestyksenvalvojalta tai info-pisteeltä. Infopisteeltä saat myös neuvoa jätteiden kierrättämistä varten. Alueella kiertää myös tölkkien ja pullojen kerääjiä, joille voit antaa leiristäsi pantilliset tölkit ja pullot.

Näin kierrätät jätteesi

Musta säkki (poltettava jäte)

Poltettava jäte on ruokajätettä ja jätevoimalaan kelpaavaa polttokelpoista, kierrätykseen sopimatonta jätettä.
Ruokajätteet:
Pilaantuneet ruuat, Hedelmien kuoret, Kahvin porot.
Kartonkipakkaukset
Keksipaketit, Muropaketit, Maitopurkit.
Muovipullot
Muovipurkit ja -pussit, Pakkaukset, Sipsipussit.

Kirkas säkki  (metalli)

Kaikki metallijäte, kuten juomatölkit (pantittomat tai litistyneet pantilliset), metalliastiat, säilykepurkit ja alumiinifolio. Myös telttakepit, grillit ja muut isommat metalliesineet voit viedä metallinkeräyspisteeseen.

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-