-

Ajankohtaista

27.1.2021
Nettikauppa avattu!

Nummirockin oma nettikauppa löytyy tuoteet -sivulta.
Sivulla on mallit ja hinnat myynnissä olevista tuotteista.

Kannattaa tutustua heti, ja tilata tuore 2021 mallin huppari!

25.9.2020
Nummirock 2021 ulkoasu

Alunperin oli tarkoitus mennä lähes samalla ulkoasulla vuosi 2021, kuin 2020. Ehkä vain muutamilla pienillä upgreidauksilla höystettynä. Koska haluttiin, että teeman hahmot elää mukana tänä erikoisena aikana, eikä heistä haluttu heti luopua. Joten näin taas kävi, että perinteisesti homma lähti vähän lapasesta, mukaan tuli uusia elementtejä ja hahmoja. Myös värimaailma muuttui totaalisesti. Taas menään!

26.6.2020
Ensimmäiset bändit julkaistu juhannukseen 2021

Juhannuksen livestriimeissä julkaistiin iso kasa ensi vuoden esiintyjiä, joita ovat ulkolaiset:
Hammerfall (swe), At The Gates (swe), Borknagar , Brothers of Metal (swe), Gloryhammer (UK), Gorgoroth (nor), Metsatöll (est), Mgła (pol), Rotting Christ (gre), Sepultura (bra)

Sekä kotimaiset Apocalyptica, ...And Oceans, Crimson Sun, Dawn of Solace, Detset, Diablo, Ensiferum, Evil Drive, Fear Of Domination, Grillijono K.O., IKINÄ, Korpiklaani, Lähiöbotox, MERTA, Metal De Facto, Nameles, Pikakassa, Ratface, Rytmihäiriö, Turmion Kätilöt, Wanton, Wolfheart sekä Vorna. Wacken Metal Battle finalisteja ovat Fatal Effect, Wagtails and Where's My Bible. Festivaalin juontajina toimivat tuttuun tapaan Laura Vähähyyppä ja Hanna-Mari Katila.

Lisää bändejä julkaistaan syksyn mittaan.

Juhannuksena 23.-26.6.2021 Kauhajoen Nummijärvellä juhlitaan 35. Nummirock. Tämän vuotiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan ensi vuonna. 2021 Nummirockin ennakkolippuja myyvät Tiketti ja Lippu.fi alkaen 138,50€ (+lippukauppakohtaiset palvelumaksut) kesäkuun loppuun saakka.

15.6.2020
Ilmaisen livestriimin esiintyjät!

Omnium Gatherum, Ruoska, Suamenlejjona, Tyrantti, Verikalpa ja Nummirock Ensamble

Suora lähetys festarialueelta alkaa keskivikkona Zoomilla, johon toivotaan kaikkien kotileiriläisten liittyvän.
Perjantain ja lauantain päälähetykset löytyvät Facebooiin ja Youtuben Nummiirock -kanavilta.
Kaikki videot ja infot löytyvät www.nummirock.fi/striimi -sivuilta

♦️ ÄLÄ TULE MEILLE, ME TULLAAN TEILLE! ♦️

4.6.2020
LEIRIHAKU LIVESTRIIMIIN ON NYT AVATTU!

Jotta juhannuksen leirintäZoom-lähetys saadaan vielä mielenkiintoisemmaksi, kutsumme Nummirockin suljetulle leirintäalueelle 10 riemukasta leiriä, joita tullaan seuraamaan herkeämättä kaikki neljä päivää keskiviikosta sunnuntaihin.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee selvitä seuraavat valintoihin vaikuttavat kriteerit:
▪️ Leirin yhteyshenkilö ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sposti)
▪️ Aikaisemmat Nummivuodet
▪️ Leiriryhmän koko, jäsenten määrä (max 10 henkilöä).
▪️ Myös telttojen / asuntovaunujen tai -autojen määrä.
▪️ Leirin perinteet
▪️ Leirinne erikoisuus
▪️ Pari kuvaa tai linkki leirin omaan someryhmään.
▪️ Lisäksi muuta mielestänne tarpeellista lisätietoa leiristänne.


Lähetä siis älyvapaamuotoinen leirihakemus sunnuntaihin 7.6.2020 klo 21.00 mennessä osoitteeseen info@nummirock.fi.

Lisätietoja leirihakemuksesta löytyy striimisivulta.

4.6.2020
Vietä virtuaalinen Nummirock!

Pandemian tyhjäämä festarikalenteri oli niin surullinen näky, oli pakko toimia. Tästä syystä Nummirock toimitetaan tänä vuonna teille kotiin ATK:n kautta ilmaisena livestriiminä Nummirockin Facebook- ja Youtube-kanavilla.

Nummirockin tuttu henkilökunta tulee tuottamaan teille huippuunsa viritettyä Nummirock-tunnelmaa festarialueelta neljän päivän ajan. Luvassa on siis perinteisen häröilyn lisäksi ehtaa Nummirock-ohjelmistoa krabulabingoineen ja rockjoogineen, joihin tietysti osallistutte kotiympäristöönne rakennetuista leireistä. Paras leirirakennelma palkitaan!

Virtuaalifestivaali välitetään koteihinne Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteutettavana monikameratuotantona, niin keikat, haastattelut kuin oheisohjelmatkin. Tämän lisäksi Nummirockin koronan sulkemalta leirintäalueelta lähetetään 24h Zoom-lähetystä neljän päivän ajan, johon te haluamme kotien pihoihin ja olohuoneisiin rakennetut nummileirit mukaan. Näin näemme toisemme koko ajan! Leireille annetaan myös omia ohjelmallisia vetovuoroja, jolloin eetterissä päätähtinä nähdään teidät, Nummifanit.

ÄLÄ TULE MEILLE, ME TULLAAN TEILLE!

Pyydämme, että kunnioitatte meidän toivomusta pysyä tällä kertaa kotona, poissa festarialueelta, ja annatte meille mahdollisuuden luoda nummitunnelman teitä varten.

Juhannuksena 17.-20.6.2020 Kauhajoen Nummijärvellä oli tarkoitus juhlia 34. Nummirock.
Tämän vuotiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan ensi vuonna.

2021 Nummirockin ennakkolippuja myyvät Tiketti ja Lippu.fi alkaen 138,50€ (+lippukauppakohtaiset palvelumaksut) kesäkuun loppuun saakka.
Heinäkuun alusta lähtien neljän päivän ennakkolipun hinta on 148,50 (+palvelumaksut).

Lisätietoja striimistä löytyy varsinaiselta striimi sivulta, jonne tullaan keräämään kaikki tarpeellinen informaatio striimien seuraamisen helpottamiseksi.

4.5.2020
Nummirock järjestetään seuraavan kerran 2021

Suomen hallitus on 22.4.2020 linjannut tiedotteessaan, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31. heinäkuuta saakka vallitsevan koronapandemian vuoksi. Nummirock toimii linjauksen mukaisesti, sillä festivaalivieraiden, bändien, henkilökunnan, talkoolaisten, toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus menee nyt kaiken edelle.

Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tämän kesän Nummirock siirretään järjestettäväksi 23.-26.6.2021.

Olemme työstäneet vuoden päivät tämän vuotista tapahtumaa, joten juhannusperinteestä luopuminen on raastavaa ja turhauttavaa. Joka tapauksessa elämä jatkuu, ja olemmekin enemmän kuin valmiita tarjoamaan jälleen ikimuistoisia juhannuselämyksiä Nummirjärven rannalla viimeistään ensi vuonna.

Lähtökohtaisesti pyrimme siirtämään ohjelman jo julkaistun kaltaisena ensi vuodelle. Todennäköistä tosin on, että jotain muutoksia ohjelmaan tulee. Tarvitsemme nyt kuitenkin hetken aikaa tämän selvittelyyn ja palaamme sitten välittömästi uutisten kera, kun se vain on mahdollista, kommentoi Nummirockin promoottori Tero Viertola tukalaa tilannetta.

Nummirock 2020 festivaalille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksesta löytyy viralliselta koronatiedote -sivulta.

Pysykäähän turvassa ja terveinä, ja pidetään toisistamme huolta!

Nummijärvellä, 22.4.2020
Nummirock organisaatio

28.3.2020
Talkoolaiseksi Nummirockiin!

Oletko ajatellut, että juuri sinusta olisi meille apua festivaalin läpiviennissä? Kannattaa harkita.

Nyt sinulla on oivallinnen tilaisuus hypätä remmiin. Tarvitsemme jälleen suuren joukon aktiivisia talkoolaisia erilaisiin tehtävin, kuten mm. anniskeluun, rakennukseen ja purkuun, infoon ja narikkaan, tuotemyyntiin, henkilökunnan ruokalaan, Relaamoon, puhtaanapitoon, sekä tietenkin myös järjestyksenvalvontaan.

Talkoolaiset ovat festivaalimme elinehto.

Täytä tämä lomake huolellisesti ja lähetä se meille 7. kesäkuuta mennessä.

12.3.2020
NUMMIROCK JA KORONA (COVID-19)

Tänään 12.3. Suomen viranomaisten antaman suosituksen mukaan, kaikki yli 500 kansalaisen yleisötapahtumat perutaan 31.5.2020 saakka Covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Tänään annettu suositus ei onneksi osu Nummirockin ajankohtaan, joten festivaalin järjestelyjä jatketaan normaalisti olettaen, että Nummirock toteutetaan tulevana kesänä suunnitelmiemme mukaisesti. Meille ei myöskään ole tullut ainuttakaan yhteydenottoa artistien peruuntumisesta.

Viimeksi Nummijärven juhannusjuhlat ovat jääneet pitämättä sotien aikaan 40-luvun alussa. Jos nyt kuitenkin kävisi niin, että festivaali jouduttaisiin perumaan, niin luonnollisesti lippunsa jo lunastaneet saavat rahansa takaisin.

Ja koska Nummirockin asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, niin luonnollisesti myös me noudatamme ohjeistuksia, mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva kieltopäätös jatkuu Nummirockiin yli.

Mikäli koronavirus aiheuttaa muutoksia Nummirockin järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivuillamme sekä somessa.

5.3.2020
Hammerfall Nummirockiin!

1999 Hammerfall vieraili Nummijärvellä tuoreen Legacy of Kings -albumin tiimoilta, nyt parisenkymmentä vuotta myöhemmin yhtye palaa Nummirockin päälavalle 11. studioalbuminsa Dominion:in vanavedessä.
Etelänaapurista saapuu Viron metallikentän ykkösnyrkki, Metsatöll, joka iskee Nummirockissa ensimmäistä kertaa. Virolaisista kansanperinteistä folk-metallia ammentava yhtye täytti viime vuonna 20 vuotta.

Kotimainen osasto vahvistuu juuri albumin julkaisseen Lost Societyn johdolla. Muita Nummirockin 2020 kokonpanoon lisättyjä nimiä ovat Pikakassa, Ikinä, Evil Drive, Crimson Sun, DETSET, Grillijoko K.O., Merta, sekä raumalainen psychobilly bändi Wanton.
Lappeenrantalainen tulokas Nameles tuli valituksi Kaaoszinen Demonurkan viikkovoittajien joukosta.
Lisäksi tuttu ja turvallinen juontajaduo, Laura Vähähyyppä (RadioRock) ja Hanna-Mari Katila, palaavat rikospaikalle suorittamaan arvokasta tehtäväänsä.


« Edelliset 10   

8
Liput - Tickets Liput - Tickets
8

Etsitään päivän paras hinta...

-