-

Ajankohtaista

3.2.2023
Myyntipaikkahaku on auki

Haluamme tarjota festivaalivieraille mahdollisimman monipuolisen ja laadukkaan ruokavalikoiman. Lähi- ja luomuruoka ovat erityisen lähellä tapahtumamme arvomaailmaa, joten nämä ovat siten etusijalla myyntipisteitä valittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tero (ät) nummirock.fi 10.3. mennessä.
Hakemuksen lähettäminen ei automaattisesti oikeuta myyntipaikkaan. Käymme tarkasti läpi kunkin hakemuksen, joista tulemme valitsemaan vähintään 8 mielestämme parhaiten Nummirockiin sopivaa myyjää.

Myös pienempiä ruokamyyntipisteitä (snäksit ym.) otetaan mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tuotemyyntipaikkahakemuksia voi laittaa suoraan Tiinalle (tiina (ät) nummirock.fi).

20.12.2022
BEHEMOTH Nummirockiin!

Behemoth tekee kesän ainoan keikkansa Suomessa Nummirockissa! Niin ikään tsekkiläinen törkymetalliorkesteri Gutalax nähdään Nummirockissa kesän 2023 ekslusiivisella keikallaan.
Nyt julkaistaviin uusiin kiinnityksiin lukeutuvat myös kotimaiset Turmion Kätilöt, mustan metallin superkokoonpano I Am The Night, Brymir, Mors Subita, Chronoform, Varjola sekä I Am Your God.
Yksi tapahtuman kutkuttavimmista esiintymisistä on myös Maj Karman debyyttikeikka Nummirockissa. Yhtyeellä ei ole tulevana suvena muita festivaaliesiintymisiä.

Nummirockin päivämäärät ensi vuonna ovat 21.–24. kesäkuuta. Kesän ekslusiivisia keikkoja Kauhajoen Nummijärvellä tarjoilevat jo aiemmin julkaistut Asking Alexandria (UK), Bloodywood (IN), Born of Osiris (US), Aborted (BE), Blood Red Throne (NO) ja Misþyrming (IS).

Kotimaisista esiintyjistä aiemmin on julkaistu Stam1na, Finntroll, Bloodred Hourglass, Ruoska, Before the Dawn, One Morning Left, Foreseen sekä Heavy Metal Perse.

14.11.2022
2023 ulkoasu on julkaistu

Nummirockin 2023 ulkoasulla halutaan korostaa sitä, että kaikki ovat tervetulleita. Erilaisia ihmisiä kohtaa toisensa tasa-arvoisesti keskellä metsää rokin parissa ja palaa sinne aina uudestaan.
Ulkoasulla myös kannustetaan rohkeasti kokeilemaan Nummirockia ensimmäistä kertaa, eikä sitä eikä sen konkarikävijoöitä tarvitse pelätä.

Ulkoasu on jälleen kauhajokisen kuvittajan, Laura Haapamäen kynästä. Tämän vuoden kuva on Lauran yhdeksäs Nummirockille piirtämä teos.

5.7.2022
Nummirock Kiittää!

Kyllä se vain niin on, että Nummirock on ihmisen parasta aikaa.
36. Nummirock juhlittiin poikkeuksellisesti helteisessä säässä. Ilmojenhaltijan kömmähdyksestä huolimatta, kaikki sujui erittäin mallikkaasti, josta suuremmoiset kiitokset kuuluu äärettöman hienosti käyttäytyneelle rokkikansalle.
Valtavat kiitokset myös kaikille talkoolaisille, joita ilman tätäkään tapahtumaa ei olisi. Lisäksi suuremmoiset kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, ruoka- ja tuotemyyjille, tekniikan toimittajille ja kaikille muille tapahtuman tekijöille. Teidän kanssa onnistuimme luomaan ikimuistoisen tunnelman ja festivaalielämyksen.

Nythän onkin juuri oivallinen hetki laittaa ensi vuoden päivät kalenteriin: 21.-24.6.2023.

8.6.2022
Dreamtale korvaa Metal De Facton

Ihan ei päästy peruutuksetta maaliin asti. Metal De Facto joutuu valitettavasti perumaan keikkansa Nummirockissa. Syitä sen kummemmin ruotimatta, bandi varmasti tulee jossain vaiheessa uutisoimaan aiheesta tarkemmin.
Hätähän ei ole tämän näköinen, sillä tilalle napattiin lennosta viime vuosituhannen lopussa perustettu kotimaisen power metalin sanansaattaja Dreamtale, joka julkaisi huhtikuussa uransa kahdeksannen albuminsa, sekä ensimmäinen ex-Battle Beast -laulajattaren Nitte Valon kanssa, joka liittyi kokoonpanoon kolme vuotta sitten. ”Everlasting Flame” tarjoilee bändille ominaiseen tapaan tyylikästä melodista metallia, jossa tunnelmat vaihtuvat kipakasta voimametallista folk-vivahteiden kautta mahtipontisiin sfääreihin.

3.6.2022
Nummirock bändileiri 2022

Nummirock järjestää jo toisen musiikkileirin tuleville muusikoille: leirikummeina alan ammattilaisia mm. Apocalyptican ja Hevisauruksen riveistä!

Juhannusviikolla Kauhajoen Nummijärvellä musisoidaan ensimmäistä kertaa lapsille ja nuorille (10v.-) suunnatun musiikkileirin voimin. Nummirock järjestää yhdessä Panula-opiston kanssa leirin nuorille muusikoille, joilla on jo entuudestaan jonkin verran soittotaustaa. Leirille voi hakea yksin tai oman bändin kanssa.

Leiri järjestetään Nummirockin legendaariseksi muodostuneella maaperällä Seurantalo Salakarin tiloissa. Kolmipäiväisen (bändeillä kaksipäiväisen) leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin Inferno-lavalla. Samalta lavalta rokataan Nummirock festivaali myöhemmin viikonloppuna, joten puitteet ovat sen mukaiset!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja leiristä löytyy bändileirisivulta.

24.5.2022
Sähköpaikat asuntoautoille ja -vaunuille

Sähköpaikkoja löytyy nyt myös rannan puolelta!
Paikat 1-14 ovat tuttuun tapaan metsäleirinnän puolella ja paikat 15-24 löytyvät rantaleirinnän puolelta. Jokainen sähköpaikka on varustettu 6:n (sallittu kuormitus 1380W) ampeerin sulakkeella. Sähköpaikan hinta koko tapahtuman ajaksi keskiviikosta sunnuntaihin on 170€.

Tästä suora linkki varauslomakkeeseen.

1.5.2022
Päiväkohtainen aikataulu julkaistu

Päiväkohtainen ohjelma nähtävissä Ohjelma -sivulla.
Samalla julkaistaan ohjelmaan extrana kotimaiset Ember Falls ja Crimson Sun.

HOX HOX
- Kahden päivän ja yhden päivän liput tulevat myyntiin 1.5.2022 (myös premium).
- Lauantain perheliput Hevisauruksen konserttiin tulevat myyntiin toukokuun 1. päivä (alle 2v. ilmaiseksi).
- Neljän päivän ennakkolippu 1.5. lähtien 155€. Totuttuun tapaan lipun hinta sisältää auto- ja telttapaikan legendaarisella leirintäalueella.
- Vain PREMIUM -lippujen hankinta vaatii 18 vuoden iän.
- Ennakkoliput: Tiketti ja Lippu.fi

- IN ENGLISH -
Here you are, The daily schedule!
At the same time, the a few extra line-up additions will be announced - domestic Ember Falls and Crimson Sun.

HOX HOX
- Two-day and one-day tickets will go on sale on May 1, 2022 (including premium).
- Saturday's family tickets for the Hevisaurus concert will go on sale on May 1st.
- Four-day pre-sale ticket from 1.5.2022 onwards will be 155€. As usual, the ticket price includes a car and tent space at the legendary campsite.
- PREMIUM tickets are possible to be purchaced by over 18 year olds.
- Pre-sale tickets can be bought here: Tiketti ja Lippu.fi

 

30.3.2022
Ohjelma on valmis!

Alien Weaponry ja Hevisaurus Nummirockiin!

Nummirockin 2022 ohjelman sinetöi eksoottisesti uusiseelantilainen thrash ja groove metal -elementtejä ja Maorin kieltä musiikissaan yhdistelevä Alien Weaponry!

Herra Hevisaurus joukkoineen ei millään malta pysyä Velhojen vuorella, vaan tekee odotetun paluun Nummijärvelle. Lauantain perhepäivään myydään erillinen lippu, joka tulee myyntiin 1.5.2022.

Hevisauruksen lisäksi muita kotimaisia artisteja ovat 12 vuoden tauon jälkeen Nummijärvelle palaava Kiuas, industrial metallia työstävä Fear of Domination, synkkääkin synkemmät Chamber of Unlight ja Mimorium. Avaruuden pääkaupungista NummiLoreanin imussa juhannussumun läpi Nummijärvelle syöksyy Memoremains, sekä Kaaoszinen Demonurkan kautta valituksi tullut Diskreator. Perinteeksi muodostunut Nummirockin oma housebändi Nummirock Ensemble käynnistää 36. Nummirockin keskiviikkona 22. kesäkuuta.

HUOM!
Tänä vuonna keskiviikko on jo virallinen festaripäivä, koska Inferno-lava on jo täydessä vedossa. Keskiviikkona rokki soi siis kahdelta lavalta.


« Edelliset 10   

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-