-

Ajankohtaista

5.4.2018
Sähköpaikat varattavissa

Leirintäalueella voit myös tulla asuntoautolla tai asuntovaunun kanssa. Sähköpaikat (4A tai 6A) ovat nyt varattavissa tällä lomakkeella. Kun olet lähettänyt kaavakkeen, saat paluuviestinä vahvistuksen siitä, että kuponkin on tullut perille.

Sähköä varatulta paikalta heruu keskiviikosta klo 18.00 sunnuntaihin klo 12.00 saakka.

27.3.2018
Talkoolaiseksi Nummirockiin!

Haemme jälleen suurta joukkoa aktiivisia talkoolaisia Nummirockin toteuttamiseen. Tarvitsemme talkoolaisia monenlaisiin tehtäviin, kuten anniskeluun, infoon, rakennus- ja purkutehtäviin, lipunmyyntiin ja tietenkin järjestyksenvalvontaan.
Ilmoittautuminen on avoinna 21.5.2018 saakka.

Täytä tämä hakulomake huolellisesti.

27.12.2017
Nummirockin joulukalenterista paljastui 16 artistia

Jouluaaton myötä Nummirockin järjestyksessään kolmas joulukalenteri on saatettu päätökseen Facebookin puolella. Luukkujen takaa paljastui artisteja monenlaiseen metalliseen makuun, ja jo nyt voidaan todeta, että ulkomaisia artisteja tulee olemaan ensi vuoden juhannusjuhlilla enemmän kuin koskaan ennen.

Merten takaa Nummijärvelle saapuvat saksalainen thrash-legenda Sodom, moldovalainen modernin metallin lähettiläs Infected Rain, ruotsalaiset melodisen death metallin taitajat The Unguided, kanadalainen death metallia ja metalcorea yhdistelevä The Agonist, niinikään kanadalainen hard rock -trio Danko Jones, skotlantilainen merirosvometallia takova Alestorm, sekä brittiläinen perinteisen heavy metallin suurlähettiläs Saxon!

Kotimaista osaamista ei sovi unohtaa, ja sitäkin on saatavilla monipuolisesti. Tulokaspuolta edustaa melodista rockia veivaava One Desire, huikean suosion saavuttanut thrash-nelikko Lost Society, melankolisuuden omiin sfääreihinsä vievä Hanging Garden, vanha kunnon black metal -ryhmä Barathrum, paluun tehnyt ja ikisuosiota nauttiva Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, uusi black metal -toivo Havukruunu, Anton Kabasen luotsaama Beast In Black, kaikenikäisiä ilahduttava Hevisaurus, sekä kirsikkana kakun päällä, jo lopettanut, ainutkertaisen vanhojen aikojen muistelukeikan tekevä Before the Dawn!

5.12.2017
Nummirock joulukalenteri

Facebook -sivuilla on käynnissä Nummirock oma joulukalenteri, jossa aukeaa uusi luukku jo päivä klo 12.00. Kalenteristä löytyy lippu- ja tuotepalkintokisojen lisäksi bändijulkaisuja aina jouluaattoon saakkaa.
Tähän mennessä kalenterista ovat paljastuneet seuraavat bändit: Sodom ja One Desire.

Kannattaa laittaa seurantaan!

5.11.2017
Nummirockin ensimmäiset bändit julki

Nummirockin raskassoutuisista sulosoinnuista nautitaan tulevana juhannuksena jo 32. kertaa!

Vetoapua juhannuskansan viihdyttämiseen saadaan kreikkalaiselta Septicfleshiltä, joiden kymmenes studioalbumi sinfonista death metallia putkahti yleisön saataville syyskuussa. Norjalainen Tsjuder puolestaan päästetään tekemään sitä, minkä norjalaiset tekevät parhaiten: black metalliahan sitä olisi tarjolla!

Kotimainen tarjonta ei tiukkuudessaan häviä piiruakaan. Moonsorrow on ollut pitkältä tauolta palattuaan haluttua tavaraa, ja syystä. Pakanametallin pauloihin kietoutumiseen ei juuri järvenrantaa parempaa paikkaa löydy. Viikonlopun aerobisen liikunnan tarpeen voi täyttää aina muodissa olevan Rytmihäiriön pitissä, joka riehaantuu kerta toisensa jälkeen yhtä hurjaksi, kuin näiden surmacoren kuninkaiden lyriikat.

Nopeatempoiseksi voi äityä myöskin uuden albumin myötä astetta kovemman vaihteen silmään saaneen melodeath-poppoon Bloodred Hourglassin lavan edusta! Jos tanssijalka jäi vielä hitusen vipattamaan, niin viimeisetkin rippeet itsestään voi antaa industrial metalliin kallellaan olevan Fear of Dominationin käskyttäessä.

21.9.2017
Metal Export Finland 4.10.2017

Nummirock on vahvasti mukana lokakuussa Tampereen Lost In Music -kaupunkifestivaleilla!

Lauantaina 7.10.2017 Olympia-korttelissa vietetään Nummirockin katkuiset iltamat, jossa mukana riehuvat:
20.30 IKINÄ
21.45 Profane Omen
23.15 S-TOOL
01.00 Battle Beast

Liput liput ovat myynnissä Tiketissä!
TIKETTI myy ennakkoon 22 euron hintaisia ennakkolippua (+ toimituskulut). Ovelta ostettuna lipun hinta on 25 euroa.


Samana iltana Jack the Rooster – Rock & Kitchenissä on tarjolla Demonic Death Judge, Carnalation, Vorna ja Oceanwake.
Roosterin liput kustantaa 10e + toim.kulut.

22.8.2017
Nummirock 2018

Nummirock 2018 järjestetään perinteisesti juhannuksena, ja tietenkin nelipäiväisena, joten päivämäärät ovat 20.-23.6.2018.

Tapahtuman kamppanjaennakot ovat nyt myynnissä 110 euron (+ toimitusmaksu) hintaan lokakuun loppuun saakka. Kampanjahintaisia ennakkolippuja on myynnissä vain 500kpl.

Ennakkolippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti.

14.8.2017
Anna palautetta!

Nyt kannattaa vastata asiakaskyselyyn! Vastausaikaa on 31.8. saakka.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan pari kahden hengen lippupakettia Nummirockiin 2018, jonka päivämäärät ovat 20.-23.6.

 

Now it is time to give us some feedback!
A couple of you will even be winning ticket packages to next year's festivities.

Feedback form in English.


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-