-

Ajankohtaista

12.8.2015
Nummirock 2015 asiakaskysely

Nyt on aika vaikuttaa ensi vuoden tapahtumaan!
Asiakaskyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.


Elokuun loppuun mennessä asiakaskyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme kahden lipun pakettia.

24.6.2015
Nummirock löytötavarat

Kaikkia Nummirockissa kadonneita tavaroita voi kysellä Kauhajoen poliisilaitokselta numerosta 0295 4156 93.

21.6.2015
Nummirock 2015 on ohi

Nummirock kiittää nöyrästi ja kumartaa syvään koko festivaalikansalle, bändeille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille osallistujille todella mallikkaasti onnistuneesta juhannuksesta 2015! Vaikka kelit olivat vaiheittain haasteelliset, festivaalikansa nautti taas Nummijärven juhannuksesta täysin siemauksin! Julkaisemme virallisen kävijämäärän heti kun sellainen saadaan selville. Nähdään juhlavuonna 2016! Valokuvia ja Videoita festareilta voit katsella vaikka heti Facebook-sivultamme. ISOO Kiitos! Terveisin, Nummirockin organisaatio.

18.6.2015
Nummirockin Live-seuranta

Nummirock 2015 -festivaali on jyrähtänyt käyntiin täydellä teholla! Seuraa live-seurantaamme Facebook-sivullamme. Kerromme festarin etenemisestä ja tunnelmasta valokuvin ja videoin sekä haastattelemme bändejä ennen ja jälkeen keikkojen.

Jokaisen päivän päätteeksi julkaisemme päiväkohtaisen yhteenvedon videomuodossa. Bongaa itsesi, kaverisi ja suosikkiesiintyjäsi suoraan leirinuotiosi ääreltä tai vaikka kotisohvaltasi.

17.6.2015
Nummirock Steam Beer

Saimme juuri tiedon, että kauan odottamamme raikas Nummirock Steam Beer on saapumassa Nummijärvelle minä hetkenä hyvänsä. Varta vasten Nummirockille käsintehtyä virvoitusjuomaa pääset nauttimaan festivaalialueen anniskelupisteistä, Tervetuloa!

"Elämä on raskasta, hiki valuu ja festareilla janottaa. Nummirockin spesiaaliolut on amerikkalaistyylinen Steam Beer raskaan musiikin raatajille. Steam Beer on tyyli jossa yhdistyy perinteisesti lageria komeammat humalat sekä ipaa korkeampi kesäkerroin. Käsityönä, meiltä teille..!"

12.6.2015
Pramia VIP -saunavuorot varattavissa

Festarialueelta Nummijärven rannalta on nyt mahdollisuus varata saunavuoro omalle porukalle. Saunavuoron pituus on 75 minuuttia, porukan maksimi koko on 10 henkeä.
Pramia VIP -saunan terassilla voit siemaista vaikka purkin raikasta virvoitusjuomaa.

 

Saunakylään kuuluu myös kaksi muuta saunaa, joihin ei tarvitse erikseen varata vuoroa. Kunhan ostat info-pisteestä saunalipun ja saavut saunalle. Jokainen saunahaluinen pääsee saunomaan 10 euron saunamaksulla aina kun tilaa vain riittää. Sopivasta saunojien määrästä huolehtii saunamajuri.

Tutustu tästä tarkemmin saunoihin!

11.6.2015
Alueen kartta ja bussiaikataulut!

Festivaalialueen kartta on nyt päivitetty.
Alueella on tapahtunut jonkin verran muutoksia mm. Foster's Live -lava on siirtynyt rantaan ja Foster's Beach -anniskelualue on laajentunut. Laajennuksen ansiosta anniskelualueiden asiakaspaikat ovat triplaantuneet. Molemmilla anniskelualueilla on yleisön riemuksi A-oikeudet.

Myös Kauhajoki-Nummiock-Kauhajoki ja Nummirock-Seinäjoki-Nummirock väleillä kulkevien bussien aikataulut ovat nähtävissä. 
Kannattaa huomioida, että Seinäjoelle ei pääse bussilla vasta kuin sunnuntaina päivällä.

Suosittelemme tutustumaan myös festariohjeeseen, josta löydät kätevästi festivaalialueen lisäpalvelujen aikataulut.

25.5.2015
Uusia bändejä ja Soundtools lava!

Kaikki julkaistavat artistit esiintyvät neljännellä SoundTools -lavalla.
Soundtoolsin suloisena yhteistyön hedelmänä myös jamittelulava tekeen paluun!

Perjantaipäivän viihdykkeeksi saapuu vanha tuttu ryhmä Rock Science Finland -visailujen takaa uudistuneella What The Rock -konseptillaan.

Mukaan rosteriin on haalittu paikallista osaamista, ja näin Nummirock haluaa jatkossakin tukea kauhajokista kulttuuria.
Neloslavalla täysin rinnoin pauhaavien Chronoformin, Noitarovion ja Silent Strongholdin lisäksi akustisista iltasoitoista vastaavat Tapani Kangas, sekä Johnny Ratt & Sam Martin. Näiden lisäksi Soundtools -lavalla nähdään myös stand-up -muusikko Juha Kuusisto.

23.5.2015
Sähköpaikat asuntovaunuille on nyt varattavissa!

Tarjoamme mahdollisuutta varustaa leirisi sähköllä. Varattavissa on 10 sähköpaikkaa nopeimmille!
Saat varausvahvistuksen sähköpostitse maksuohjeiden kera.
Varaus on vahvistettu, kun maksusuoritus on tilillämme. Huomioithan, että maksuun saattaa kulua jopa 5 arkipäivää. Maksamatta jääneet varatut paikat vapautuvat seuraaville halukkaille.

Tästä kartasta voit tutustua sähköpaikkojen sijaintiin.
Täytähän tämä hakemus huolellisesti!


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-