-

Ajankohtaista

5.7.2018
Nummirock Kiittää!

Haluamme kiittää äärettömän hienoa ja rauhallista yleisöä ja bändejä riumukkaista hetkistä Nummijärvellä juhannuksena 2018!

Yhteistyökumppanimme ansaitsevat myös valtavat kiitokset ja kumarrukset.
Emmekä voi unohtaa reippaita ja aktiivisia talkoolaisia, jotka jälleen mahdollistivat mielettömän elämysviikonlopun festarikansalle.

K I I T O S ! ! !

P.S. Kalenteriin voi jo merkata ensi juhannuksen 19.-22.6.2019  ;)

14.6.2018
Metsäpalovaroitus!

Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa, joten avotulen teko on ehdottomasti kielletty! Kielto koskee myös hiili- ja kertakäyttögrillejä, saunavirityksiä ja kamiinoja ym..

Kaasugrillit ja muut kaasulla toimivat keittovälineet on sallittuja, mutta olemme erityisen tarkkaavaisia näiden käytön suhteen. Jos on kaasupullo mukana, niin sen säilyttäminen on sallittu teltan ulkopuolella.
Myös retkikeitin on sallittu, kun siitä ei lähde kipinöitä. Retkikeitin pitää sijoittaa palamattomalla alustalla ja muutenkin oltava erittäin varovainen käytön kanssa, ettei keitin pääse kaatumaan.

Tupakoijien on noudatettava erittäin suurta varovaisuutta tumpatessa. Natsoja ei voi nakella ympäri metsää. Pakatkaa mukaan tyhjä pelti- tai lasipurkki tupakin natsoja varten.

Suosittelemme myös pienten sammuttimien pakkaamista festarivarustukseen.
Nummirock tulee järjestämään grillauspisteen, jossa valmiina olevat kaasugrillit ovat festivaalivieraiden vapaassa käytössä. Pidetään siis myös huoli siitä, että seuraavalle käyttälle jää siisti grilli.

Taaplataan festari iloiten ja ennen kaikkea turvallisesti läpi ja pidetään yhdessä huoli siitä, että tahatonkin hölmöily pidetään kurissa.

Meidän kaikkien turvallisuus on tärkeintä!

13.6.2018
Festaribussiaikataulut

Festaribussien aikataulut löytyvät nyt osoitteesta http://nummirock.fi/bussit.

Kuljetukset ovat Seinäjoen matkakeskukselta, Porin ja Kauhajoelta linja-autoasemilta, sekä Kauhajoen Aronkeitaalta.

Lauantain Hevisaurus kuljetukset ovat myös varmistuneet.
Ensimmäinen bussi lähtee Kauhajoelta klo 11.30 kohti Nummijärveä. Seuraava heti perään klo. 12.00 ja 13.00. Bussin hinta on vain 2€ / Hevisauruskonserttilainen.
Paluu kuljetukset Hevisaurus -konsertista heti klo 16.00 alkaen. Paluumatkan hinta 2€/ rokkari.

7.6.2018
Nummirock Frisbeegolf Open 2018

Nummijärvi Campingin 18 väyläisellä radalla heitetään tänä vuonna toinen Nummirock Frisbeegolf Open, joka voittajille on luvassa Nummirock 2019 -festariliput. Myös toiseksi ja kolmanneksi tuleet parit palkitaan ruhtinaallisesti.

Nummijärvi Camping on n. 2,5 kilometrin päässä festivaalialueesta, jonne pääsee helposti kävellen tai ilmaiskujetukselle festarialueen pääportin välittömästä läheisyydestä. Mukaan otetaan vain 36 heittoparia (=72 heittäjää).
Osallistumismaksu kisaan on festarilipullisilta (ei Hevisaurus) 10 euroa per pari. Maksu suoritetaan käteisellä heittopaikalla.

Voit ilmoittautua kisaan parisi kanssa tällä lomakkeella.
Ilmoittautuminen on mahdollista myös heittopaikalla.

 

Kisa järjestetään yhteistyössä Frisbeegolf Kauhajoki ry:n kanssa.

3.6.2018
NummiKievariin Premium -lipuilla

Tänä vuonna Nummirockissa on jälleen tarjolla mahdollisuus myös pieneen itsensä hemmotteluun NummiKievarin myötä! Rajatulla VIP-alueella pääsee nauttimaan suoran lavanäkyvyyden lisäksi kahdesta ruokailusta, viidestä juomalipusta sekä omista WC-palveluista. NummiKievari on tarkoitettu täysi-ikäisille asiakkaillemme ja on avoinna torstaista lauantaihin.

Kahden ja neljän päivän Premium -liput sisältävät sisäänpääsyn NummiKievariin, sekä 2 ruoka-annosta ja 5 juomalippua NummiKievarin valikoimasta.
Jo aikaisemmin ennakon ostaneet voivat upgreidata lippunsa Premiumiksi Tiketissä ja Lippu.fi:ssä 80 eurolla.

31.5.2018
Hevisaurus -lippujen ennakkomyynti alkaa!

Kesäkuun 1. päivänä tulevat myyntiin päiväkohtaiset ennakkoliput!

Samalla kellon lyömällä, perjantaina 1. kesäkuuta klo. 09.00 tulevat ennakko myyntiin myös Hevisaurus​ -konserttiliput!
Lippu on voimassa lauantaina 23.6. ainoastaan 12-16 välisen ajan, jonka jälkeen tapahtuma-alue tyhjätään konserttilipullisista rokkareista. Hevisaurus -konserttilippu ei oikeuta pääsyä leirintäalueelle.

Kauhajoella Hevisaurus -perhekonserttiliput myy DataStoppi 25 euron hintaan. Huomisesta lähtien Datastopista myös neljän päivän festariliput ennakkohintaan 125€.

Nyt siis kaikki lipputyypit ovat ennakkomyynnissä! Ennakot myyvät TIKETTI​ ja lippu.fi​. Lisätietoja lipuista löytyy liput ja sijainti -sivulta.

11.5.2018
Nummirock Premium -liput myyntiin!

Äitienpäiväviikonlopun kunniaksi laskimme myyntiin lisää lipputyyppejä!
Saatavilla on nyt kahden (pe-la) ja neljän päivän Premium -ennakoita, jotka sisältä evästä ja virvokkeita sekä sisäänpääsyn Radio Rock -lavan vieressä olevaan NummiKievariin.
Näiden lisäksi myynnissä on perinteiseempää kahden päivän lippua perjantaille ja lauantaille, joka oikeuttaa yöpymiseen perjantaista sunnuntaihin saakka.
Lisäksi aikaisemmin ennakkolipun hankkineet voivat vielä upgreidata lippunsa Premium -lipuksi pikkurahalla.

Kaikkia lipputyyppejä myyvät lippu.fi ja TIKETTI:

9.5.2018
Viimeinen silaus ohjelmistoon!

Viime viikolla julkaistiin viimeiset esiintyjät, joiden joukosta löytyi viihdykettä moneen makuun. Suurin osa esiintyjistä esiintyvät päälavan edustalla olevalta anniskelualueelta.

Ohjelmistoa täydentämään saapuvat Anal Thunder, Red Raven Down, Flesh Roxon, Ursus Factory, Chronoform, Tyrant Disciple, NightStop, Megahammer, Bileorkesteri Komia, Dark Avenger plays Manowar, Kaaoszinen Demonurkan viikkovoittajista valittu Kuritus sekä viime vuonna bilesetillään rokkikansan hurmannut Stereo Terror Dj's.
Omilla juhannustaioillaan festarikansaa hurmaavat myös Tampere Burlesque ja Zeni's Erotiquen Night.

16.4.2018
Turmion Kätilöt lisätty ohjelmaan!

Mikä voisikaan kruunata aurinkoisen juhannuspäivän paremmin kuin Turmion Kätilöt?
“Viime syksynä Turmion Kätilöissä tultiin siihen tulokseen että 14 vuotta toisilleen sekä yleisölle vittuilua on aivan tarpeeksi. Yhtye oli ajautunut siihen tilanteeseen, että nyt olisi oikea aika alkaa tutustumaan paremmin vaimoihinsa ja perheisiinsä. Disko ei sovi aikuisille miehille ja yhtye alkoi olla jo hyvä esimerkki tästä. Näin ollen vuoden lopussa laitettiin pillit naulaan ja sovittiin että ne pysyvät siellä. Ainakin toistaiseksi.”

Yhtyeen kahdeksas diskoalbumi, UNIVERSAL SATAN, ilmestyy kauppojen hyllyihin 14.9.2018. Ensimmäinen single, SIKIÖ, kuultiin juuri äsken Radio Rockilla. Albumi ja tuo äsken radiossa kuultu ensimmäinen single on saatavissa digikaupoissa jo tämän viikon perjantaina. Sikiö -singleen kuvataan parhaillaan videota joka julkaistaan toukokuun loppupuolella. Joten uuttakin materiaalia kuullaan livenä jo juhannuksena!


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

8
Liput - Tickets Liput - Tickets
8

Etsitään päivän paras hinta...

-