-

Ajankohtaista

11.5.2018
Nummirock Premium -liput myyntiin!

Äitienpäiväviikonlopun kunniaksi laskimme myyntiin lisää lipputyyppejä!
Saatavilla on nyt kahden (pe-la) ja neljän päivän Premium -ennakoita, jotka sisältä evästä ja virvokkeita sekä sisäänpääsyn Radio Rock -lavan vieressä olevaan NummiKievariin.
Näiden lisäksi myynnissä on perinteiseempää kahden päivän lippua perjantaille ja lauantaille, joka oikeuttaa yöpymiseen perjantaista sunnuntaihin saakka.
Lisäksi aikaisemmin ennakkolipun hankkineet voivat vielä upgreidata lippunsa Premium -lipuksi pikkurahalla.

Kaikkia lipputyyppejä myyvät lippu.fi ja TIKETTI:

9.5.2018
Viimeinen silaus ohjelmistoon!

Viime viikolla julkaistiin viimeiset esiintyjät, joiden joukosta löytyi viihdykettä moneen makuun. Suurin osa esiintyjistä esiintyvät päälavan edustalla olevalta anniskelualueelta.

Ohjelmistoa täydentämään saapuvat Anal Thunder, Red Raven Down, Flesh Roxon, Ursus Factory, Chronoform, Tyrant Disciple, NightStop, Megahammer, Bileorkesteri Komia, Dark Avenger plays Manowar, Kaaoszinen Demonurkan viikkovoittajista valittu Kuritus sekä viime vuonna bilesetillään rokkikansan hurmannut Stereo Terror Dj's.
Omilla juhannustaioillaan festarikansaa hurmaavat myös Tampere Burlesque ja Zeni's Erotiquen Night.

16.4.2018
Turmion Kätilöt lisätty ohjelmaan!

Mikä voisikaan kruunata aurinkoisen juhannuspäivän paremmin kuin Turmion Kätilöt?
“Viime syksynä Turmion Kätilöissä tultiin siihen tulokseen että 14 vuotta toisilleen sekä yleisölle vittuilua on aivan tarpeeksi. Yhtye oli ajautunut siihen tilanteeseen, että nyt olisi oikea aika alkaa tutustumaan paremmin vaimoihinsa ja perheisiinsä. Disko ei sovi aikuisille miehille ja yhtye alkoi olla jo hyvä esimerkki tästä. Näin ollen vuoden lopussa laitettiin pillit naulaan ja sovittiin että ne pysyvät siellä. Ainakin toistaiseksi.”

Yhtyeen kahdeksas diskoalbumi, UNIVERSAL SATAN, ilmestyy kauppojen hyllyihin 14.9.2018. Ensimmäinen single, SIKIÖ, kuultiin juuri äsken Radio Rockilla. Albumi ja tuo äsken radiossa kuultu ensimmäinen single on saatavissa digikaupoissa jo tämän viikon perjantaina. Sikiö -singleen kuvataan parhaillaan videota joka julkaistaan toukokuun loppupuolella. Joten uuttakin materiaalia kuullaan livenä jo juhannuksena!

5.4.2018
Sähköpaikat varattavissa

Leirintäalueella voit myös tulla asuntoautolla tai asuntovaunun kanssa. Sähköpaikat (4A tai 6A) ovat nyt varattavissa tällä lomakkeella. Kun olet lähettänyt kaavakkeen, saat paluuviestinä vahvistuksen siitä, että kuponkin on tullut perille.

Sähköä varatulta paikalta heruu keskiviikosta klo 18.00 sunnuntaihin klo 12.00 saakka.

27.3.2018
Talkoolaiseksi Nummirockiin!

Haemme jälleen suurta joukkoa aktiivisia talkoolaisia Nummirockin toteuttamiseen. Tarvitsemme talkoolaisia monenlaisiin tehtäviin, kuten anniskeluun, infoon, rakennus- ja purkutehtäviin, lipunmyyntiin ja tietenkin järjestyksenvalvontaan.
Ilmoittautuminen on avoinna 21.5.2018 saakka.

Täytä tämä hakulomake huolellisesti.

27.12.2017
Nummirockin joulukalenterista paljastui 16 artistia

Jouluaaton myötä Nummirockin järjestyksessään kolmas joulukalenteri on saatettu päätökseen Facebookin puolella. Luukkujen takaa paljastui artisteja monenlaiseen metalliseen makuun, ja jo nyt voidaan todeta, että ulkomaisia artisteja tulee olemaan ensi vuoden juhannusjuhlilla enemmän kuin koskaan ennen.

Merten takaa Nummijärvelle saapuvat saksalainen thrash-legenda Sodom, moldovalainen modernin metallin lähettiläs Infected Rain, ruotsalaiset melodisen death metallin taitajat The Unguided, kanadalainen death metallia ja metalcorea yhdistelevä The Agonist, niinikään kanadalainen hard rock -trio Danko Jones, skotlantilainen merirosvometallia takova Alestorm, sekä brittiläinen perinteisen heavy metallin suurlähettiläs Saxon!

Kotimaista osaamista ei sovi unohtaa, ja sitäkin on saatavilla monipuolisesti. Tulokaspuolta edustaa melodista rockia veivaava One Desire, huikean suosion saavuttanut thrash-nelikko Lost Society, melankolisuuden omiin sfääreihinsä vievä Hanging Garden, vanha kunnon black metal -ryhmä Barathrum, paluun tehnyt ja ikisuosiota nauttiva Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, uusi black metal -toivo Havukruunu, Anton Kabasen luotsaama Beast In Black, kaikenikäisiä ilahduttava Hevisaurus, sekä kirsikkana kakun päällä, jo lopettanut, ainutkertaisen vanhojen aikojen muistelukeikan tekevä Before the Dawn!

5.12.2017
Nummirock joulukalenteri

Facebook -sivuilla on käynnissä Nummirock oma joulukalenteri, jossa aukeaa uusi luukku jo päivä klo 12.00. Kalenteristä löytyy lippu- ja tuotepalkintokisojen lisäksi bändijulkaisuja aina jouluaattoon saakkaa.
Tähän mennessä kalenterista ovat paljastuneet seuraavat bändit: Sodom ja One Desire.

Kannattaa laittaa seurantaan!

5.11.2017
Nummirockin ensimmäiset bändit julki

Nummirockin raskassoutuisista sulosoinnuista nautitaan tulevana juhannuksena jo 32. kertaa!

Vetoapua juhannuskansan viihdyttämiseen saadaan kreikkalaiselta Septicfleshiltä, joiden kymmenes studioalbumi sinfonista death metallia putkahti yleisön saataville syyskuussa. Norjalainen Tsjuder puolestaan päästetään tekemään sitä, minkä norjalaiset tekevät parhaiten: black metalliahan sitä olisi tarjolla!

Kotimainen tarjonta ei tiukkuudessaan häviä piiruakaan. Moonsorrow on ollut pitkältä tauolta palattuaan haluttua tavaraa, ja syystä. Pakanametallin pauloihin kietoutumiseen ei juuri järvenrantaa parempaa paikkaa löydy. Viikonlopun aerobisen liikunnan tarpeen voi täyttää aina muodissa olevan Rytmihäiriön pitissä, joka riehaantuu kerta toisensa jälkeen yhtä hurjaksi, kuin näiden surmacoren kuninkaiden lyriikat.

Nopeatempoiseksi voi äityä myöskin uuden albumin myötä astetta kovemman vaihteen silmään saaneen melodeath-poppoon Bloodred Hourglassin lavan edusta! Jos tanssijalka jäi vielä hitusen vipattamaan, niin viimeisetkin rippeet itsestään voi antaa industrial metalliin kallellaan olevan Fear of Dominationin käskyttäessä.


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

8
Liput - Tickets Liput - Tickets
8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-