-

Ajankohtaista

5.8.2016
Asiakaskysely

Juhannuksesta onkin vierähtänyt jo jokunen viikko, silti hienot festarimuistot pyörivät ajatuksissamme. Nyt onkin tullut aika purkaa ajatukset asiakaskyselyymme.

Vastausaikaa on 21.8. saakka.
Vastaajien kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia Nummirockiin 2017!

13.7.2016
Nummirock tuotetilaus

Jäikö Nummirock -huppari hankkimatta?
Nyt on vielä oiva mahdollisuus tehdä jälkitilaus Nummirock -tuotteista. Hupparien lisäksi tilattavissa on rajoitetusti kokoja t-paidoista, pipoja ja hihamerkkejä.
Tee tilaus tällä lomakkeella. Tilauksia otetaan vastaan 17.7.2016 saakka.

1.7.2016
Löytötavarat

Arvotavarat, rahapussit, kortit, passit, avaimet yms. on toimitettu Kauhajoen poliisilaitokselle. Näitä voit tiedustella numerosta 0295 415 693 (virka-aikana).
Muut löytötavarat Nummirock infon kautta.

Kannattaa käydä etsimässä tavaroita myös Find Mee.fi:stä.

28.6.2016
Nummirock uuteen kävijäennätykseen

Keskikesä vastaanotettiin jälleen metallisissa merkeissä Kauhajoen Nummirockissa. Kävijöitä hemmoteltiin lämpimällä säällä ja juhlavuotta viettänyt tapahtuma houkuttelikin paikalle tämän vuosituhannen kävijäennätykseen oikeuttaneen määrän raskaan musiikin ystäviä. 19 500 juhannusvieraan voimin tunnelma pysyi korkealla koko festivaalin ajan ja järjestyshäiriöiltä vältyttiin tänäkin vuonna.

Juhannuksen päätähtinä esiintyivät mm. Trivium (US), Dark Tranquillity (SE), Mayhem (NO), Thy Art Is Murder (AU) ja Stam1na. Pienen hengähdystauon raskaasta poljennosta tarjosi suuren yleisönsä letkajenkkaan villinnyt erikoisvieras Martti Servo & Napander. Tapahtuman päätti ilotulitusten loisteessa kotimainen metallisuuruus Children of Bodom.

Nummirock haluaa kiittää paikalle tullutta yleisöä, artisteja, yhteistyökumppaneita sekä panoksensa onnistuneen juhlan järjestämiseen antaneita talkoolaisia. Nähdään taas tulevana juhannuksena 22.-24.6.2017!

23.6.2016
Juhannuksen kekkerien live-seuranta

Nummirockin juhla-juhannus polkaistiin käyntiin eilen keskiviikkona UnderCoverGroundin, 80's Metal Nightin ja Forever Onen voimin reippaassa auringonpaisteessa! Torstain kattauksen aloittaa Mörbid Vomit Inferno Stagella 18:00. Voit seurata live-raportointiamme Facebookissa ja Instagramissa ja olla mukana Nummijärven tunnelmassa joko leirintäalueen sydämessä tai vaikka vähän kauempaakin.

22.6.2016
Ennakkojen myynti

Ennekkolippujen myynti päättyy Ticketmasterilla tänään keskiviikkona klo. 12.00.
Tiketti jatkaa neljän päivän ennakkojen myyntiä aina perjantaihin klo 12.00 saakka. Sen jälkeen lippuja myydään edelleen tapahtuman pääportilta.

21.6.2016
Alpon Savanni

Nummijärvinen ITE-taiteilija Alpo Koivumäki käyttää veistomateriaalinaan kierrätysromua. Vain kaikkein välttämättömimmät tarvikkeet hän suostuu ostamaan rautakaupasta. Romurauta, rehupakkausten muovi, puu ja kumi taipuvat hänen käsittelyssään ennakkoluulottomiksi yhdistelmiksi muodostaen pihalle kokonaisen veistospuiston, Alpon Savannin.

Tutustu Alpon töihin Relaamo Loungen edustalla!

20.6.2016
Torstain päivälippu myyntiin

Torstain päivälipun runsaasta kysynnästä johtuen olemme päättäneet laittaa päivälipun myyntiin. Lippuja on saatavissa ainoastaan portilta 60 euron hintaan. Lippu sisältää myös leirinnän torstai-perjantai yöksi. Torstain lippu on voimassa perjantaiaamuun klo 10.00 saakka.

4.6.2016
Saunavuorot varattavissa

Nummirockin saunakylä on avoinna torstaista lauantaihin. Juoksusaunojen lisäksi varattavissa on VIP-sauna, jonka terassille tarjoillaan virvokkeita. Juoksaunaan voit mennä suoraan varaamatta vuoroa, vain Saunamajuri voi rajoittaa saunojien määrää sauna-alueella.
Tarkista aukioloajat ja tee varaukset saunasivulla.

15.5.2016
Sähköpaikka asuntovaunulle

Asuntovaunujen ja -autojen sähköpaikat ovat nyt varattavissa! Paikkoja on tarjolla ainoastaan 10 kappaletta, joko 4A:n tai 6A:n paikka.

Sähköpaikka on käytettävissä keskiviikosta 22.6. klo 18.00 sunnuntaihin klo 12.00 saakka. Varauksen vahvistaminen tapahtuu maksamalla sähköpaikka. Varatut maksamattomat sähköpaikat vapautuvat 5 arkipäivän kuluttua uusille halukkaille.
Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet varauslomakkeesta.


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

-

-

Liput - Tickets Liput - Tickets

-