-

Ajankohtaista

7.6.2017
Festaribussit kiidättää rokkarit Nummirockiin

Nummirockin festaribussin aikataulut on nyt julkaistu.

Uutuutena on suora yhteys Porista festarialueelle ja sunnuntaina takaisin Poriin.

Lisäksi voit jo nyt varmistaa paikkasi festaribussista varaamalla matkasi erillisellä lomakkeella. Mitään maksua ei tarvitse etukäteen suorittaa, vaan pelkkä yksinkertainan varaaminen riittää. Ennakkoon varaaminen helpottaa myös liikennöitsijää kalustovalinnoissa. Suosittelemme siis vahvasti ennakkovarauslomakkeen täyttämistä.

6.6.2017
Nummirock Lepoloota!

Otamme 5 Lepolootaa festarivieraittemme käyttöön! Lepoloota on kalustettu kevytkontti, joka on tarkoitettu maksimissaan neljän (4) hengen majoitukseen. Lepolootakylä sijaitsee parhaalla paikalla tapahtuma-alueeseen nähden, eli ihan pääportin vieressä metsäleirinnän puolella olevalla nurmikentällä. Alue on aidattu ja alueella on jatkuva päivystys.

2m x 4m kokoisen Lepoloodan 400 euron vuokrahintaan kuuluu kaksi 120cm leveää sänkyä, joissa patjat ja lakanat. Vaihtoehtona on käyttää omaa makuupussia tai vuokrata sänkyihin myös täkit ja tyynyt koko viikonlopuksi. Lepoloodat on varustettu pöydällä, valaisimella ja sähköpistorasialla, lisäksi loodan ovi on lukittavissa. Lepolootaa varatessa myös Relaamon aamupala on mahdollista varata etukäteen.
Lepoloota on mahdollista varata vain koko tapahtuman ajaksi, keskiviikosta sunnuntaihin.

Katso lisätietoja Lepoloodasta ja tee varaus tästä!

5.6.2017
Holy Smoke -lounge

Tänä vuonna Nummirockissa on ensimmäistä kertaa tarjolla mahdollisuus myös pieneen itsensä hemmotteluun Holy Smoke –loungen myötä! Rajatulla VIP-alueella pääsee nauttimaan suoran lavanäkyvyyden lisäksi kahdesta ruokailusta, viidestä juomalipusta sekä omista wc-palveluista. Holy Smoke –lounge on tarkoitettu täysi-ikäisille asiakkaille.

Tsekkaa lisätietoja Holy Smoke -loungesta!

20.4.2017
Neljän päivän Nummirock

Kyllähän siinä taas niin kävi, ettei kolmen päivän bailut teidän kanssa vaan riitä meille. Se on neljä päivää Nummirockia tänäkin kesänä!
Näin hyvää neljä kolmen hinnalla –tarjousta harvemmin näkee, sillä teillehän tämä lysti ei kustanna muuta kuin paikalle tulemisen riemun. Jo ostetut kolmen päivän liput siis kelpaavat portilla sellaisinaan, eikä Matti Myöhäistenkään kukkaro tästä ilosta yhtään enempää tule rasittumaan.
Ennakkoliput siis Tiketistä, Lippu.fi:stä ja Ticketmasterilta.

12.10.2016
Early bird -ennakot Tiketistä

Halvempia 110 euron kolmen päivän ennakkolippuja Nummirockiin 2017 myydään vain Tiketissä ja ainoastaan 500 kpl. Liput ovat myynnissä lokakuun loppuun saakka, jonka jälkeen lipun hinta nousee normaaliin 125 euroon.
Lipun hinta sisältää totuttuun tapaan auto- ja telttapaikan tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta leiriytymisalueelta.

23.8.2016
Nummirock 30v kuvagalleria

Tässä vielä digitaalisena viime juhannuksena Relaamosta löytynyt kuvakirja, joka käy läpi koko Nummirockin historian kuvien kautta.
Mikäli sinulta löytyy kuvia Nummirockin varhaisilta ajoilta, niin otamme niitä mielellämme vastaan!
Kuvat voi lähettää osoitteeseen info@nummirock.fi.


« Edelliset 10   

-

-

Liput - Tickets Liput - Tickets

-