-

Ajankohtaista

5.11.2017
Nummirockin ensimmäiset bändit julki

Nummirockin raskassoutuisista sulosoinnuista nautitaan tulevana juhannuksena jo 32. kertaa!

Vetoapua juhannuskansan viihdyttämiseen saadaan kreikkalaiselta Septicfleshiltä, joiden kymmenes studioalbumi sinfonista death metallia putkahti yleisön saataville syyskuussa. Norjalainen Tsjuder puolestaan päästetään tekemään sitä, minkä norjalaiset tekevät parhaiten: black metalliahan sitä olisi tarjolla!

Kotimainen tarjonta ei tiukkuudessaan häviä piiruakaan. Moonsorrow on ollut pitkältä tauolta palattuaan haluttua tavaraa, ja syystä. Pakanametallin pauloihin kietoutumiseen ei juuri järvenrantaa parempaa paikkaa löydy. Viikonlopun aerobisen liikunnan tarpeen voi täyttää aina muodissa olevan Rytmihäiriön pitissä, joka riehaantuu kerta toisensa jälkeen yhtä hurjaksi, kuin näiden surmacoren kuninkaiden lyriikat.

Nopeatempoiseksi voi äityä myöskin uuden albumin myötä astetta kovemman vaihteen silmään saaneen melodeath-poppoon Bloodred Hourglassin lavan edusta! Jos tanssijalka jäi vielä hitusen vipattamaan, niin viimeisetkin rippeet itsestään voi antaa industrial metalliin kallellaan olevan Fear of Dominationin käskyttäessä.

21.9.2017
Metal Export Finland 4.10.2017

Nummirock on vahvasti mukana lokakuussa Tampereen Lost In Music -kaupunkifestivaleilla!

Lauantaina 7.10.2017 Olympia-korttelissa vietetään Nummirockin katkuiset iltamat, jossa mukana riehuvat:
20.30 IKINÄ
21.45 Profane Omen
23.15 S-TOOL
01.00 Battle Beast

Liput liput ovat myynnissä Tiketissä!
TIKETTI myy ennakkoon 22 euron hintaisia ennakkolippua (+ toimituskulut). Ovelta ostettuna lipun hinta on 25 euroa.


Samana iltana Jack the Rooster – Rock & Kitchenissä on tarjolla Demonic Death Judge, Carnalation, Vorna ja Oceanwake.
Roosterin liput kustantaa 10e + toim.kulut.

22.8.2017
Nummirock 2018

Nummirock 2018 järjestetään perinteisesti juhannuksena, ja tietenkin nelipäiväisena, joten päivämäärät ovat 20.-23.6.2018.

Tapahtuman kamppanjaennakot ovat nyt myynnissä 110 euron (+ toimitusmaksu) hintaan lokakuun loppuun saakka. Kampanjahintaisia ennakkolippuja on myynnissä vain 500kpl.

Ennakkolippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti.

14.8.2017
Anna palautetta!

Nyt kannattaa vastata asiakaskyselyyn! Vastausaikaa on 31.8. saakka.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan pari kahden hengen lippupakettia Nummirockiin 2018, jonka päivämäärät ovat 20.-23.6.

 

Now it is time to give us some feedback!
A couple of you will even be winning ticket packages to next year's festivities.

Feedback form in English.

7.6.2017
Festaribussit kiidättää rokkarit Nummirockiin

Nummirockin festaribussin aikataulut on nyt julkaistu.

Uutuutena on suora yhteys Porista festarialueelle ja sunnuntaina takaisin Poriin.

Lisäksi voit jo nyt varmistaa paikkasi festaribussista varaamalla matkasi erillisellä lomakkeella. Mitään maksua ei tarvitse etukäteen suorittaa, vaan pelkkä yksinkertainan varaaminen riittää. Ennakkoon varaaminen helpottaa myös liikennöitsijää kalustovalinnoissa. Suosittelemme siis vahvasti ennakkovarauslomakkeen täyttämistä.

6.6.2017
Nummirock Lepoloota!

Otamme 5 Lepolootaa festarivieraittemme käyttöön! Lepoloota on kalustettu kevytkontti, joka on tarkoitettu maksimissaan neljän (4) hengen majoitukseen. Lepolootakylä sijaitsee parhaalla paikalla tapahtuma-alueeseen nähden, eli ihan pääportin vieressä metsäleirinnän puolella olevalla nurmikentällä. Alue on aidattu ja alueella on jatkuva päivystys.

2m x 4m kokoisen Lepoloodan 400 euron vuokrahintaan kuuluu kaksi 120cm leveää sänkyä, joissa patjat ja lakanat. Vaihtoehtona on käyttää omaa makuupussia tai vuokrata sänkyihin myös täkit ja tyynyt koko viikonlopuksi. Lepoloodat on varustettu pöydällä, valaisimella ja sähköpistorasialla, lisäksi loodan ovi on lukittavissa. Lepolootaa varatessa myös Relaamon aamupala on mahdollista varata etukäteen.
Lepoloota on mahdollista varata vain koko tapahtuman ajaksi, keskiviikosta sunnuntaihin.

Katso lisätietoja Lepoloodasta ja tee varaus tästä!

5.6.2017
Holy Smoke -lounge

Tänä vuonna Nummirockissa on ensimmäistä kertaa tarjolla mahdollisuus myös pieneen itsensä hemmotteluun Holy Smoke –loungen myötä! Rajatulla VIP-alueella pääsee nauttimaan suoran lavanäkyvyyden lisäksi kahdesta ruokailusta, viidestä juomalipusta sekä omista wc-palveluista. Holy Smoke –lounge on tarkoitettu täysi-ikäisille asiakkaille.

Tsekkaa lisätietoja Holy Smoke -loungesta!


« Edelliset 10   

-

-

Liput - Tickets Liput - Tickets

-